2777
2789

برام دعا کن انشالله مشهد و کربلا بریم امسال و هر سال کاش بریم زیارت امام رضا و کربلا امام حسین و حضرت عباس من و مادرم و خواهرم و داداشام ، برای سلامتی و خوب شدن دردهای جسمی مادرم و اینکه خدا عمر خیلی طولانی به مادرم بده دعا کنید😭.

برات حمد خوندم ، 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا برای ظهور 

اسمم فاطمه است ، خیلی حالم بده برام دعا کنید ، برای منو عزیزام دعا کنید 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏😔..

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم خیلی زود همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم خود خواهیش و تنبلیشو بزاره کنار🥹😔.

اسی تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عموهام و بچهای عمه هام و خونه دایی مادرم و زن داییام و اون خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد و دختر عموهای مادرم انشالله تقاص همه ی کتک ها و تهمت ها و توهین ها و حرفای بدی که در مورد من و عزیزانم زدن و هر حقی از من و عزیزانم خوردن و بابت دروغ هایی که بهمون گفتن و بازیچمون کردن الهی دقیقا هر بدی و ظلمی در حق من و عزیزانم کردن همین روزا سر خودشون پیش بیاد بفهمن من و عزیزانم آه داریم و دل شکوندن چقد بده و بفهمن چ بلاهایی سر من و عزیزانم آوردن😭.

2790
2778
2791
2779
2792