2777
2789
عنوان

چت شوهر خرم با یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 110 پست
چقدر خوب که اینقدر قوی شدی، افرین بهت، من هنوز اونقدر قوی نیستم، خیلی وابستم، خیلی احساساتیم، باورت ...

ببین الان میگی اینجوریم اگه خودتو محکم نشون بدی برای خودتا بعدا به این دورانت میخندی

جلو احساساتتو از الان بگیر

اولویتت اول خودت باش

خودتو اول دوست داشته باش نصف مشکلت حل میشه

حتما پیش مشاوره برو افسردگیتو درمان کن

به روش بیار ولی نه با عصبانیت خیلی ریلکس تو خلوت برین بهش و بگو از چشمم افتادی مردی که فلان کارو کنه ...

کسی که چندین بار این کارو انجام میده پس عاتدش هست حالا شما بهش بگی یا نگی خجالت هم نخواهد کشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرصد دنبال رابطه جنسی باهاشونه یا نه بهشون پیام نمیداد یکیشون پیامشو دیده جوابشو نداده فعلا، یکیشون ...

یعنی خودش پیام داده😏لت و پارش کن پررو رو شماره هارو بر دار همه رو فش کش کن 

خوبه تو درکم کردی منم همینم میدونم تنها باشم یه مرده متحرک میشم

درباره زندگی قبلیم هست :

دوران سخت حدایی رو تجربه کردم

دل کندن سخت بود برام

وقتی حتی بدونی بدردت نمیخوره از هر نظر

بی ثمر بود اون زندگی

نمی تونستم قبول کنم این بده اگر می موند : که موندنش مساوی با اه حسرت بچه یود و مشکل شدید داشت ناباروری داشت

دست پیش گرفت پس نیفته

وهمه اینا وحکمت بود حدایی م

اماااا سخت بود داغش وهم اینکه تا جایگزین نشده بود 

زخمم خوب نشد زخم  حس فربانی شدن

طرد شدن زندگی خراب شدم

ولو سه سال همش زندگی کنی

بگه نمیخوامت

راحت..

[وباز بار سومم ازدواج کرد همون سالی که من ازدواج مجدد کردم

سال ۱۴۰۱[

وقتی همچیت اون بشه شوهرت باشه بت بسازی ازش

بعد اون همه مجردی ازدواج کنی با این

منظورم قبولش کردم همچوره 

وچقدر بزرگش کرد

خودشیفته مسافرتی زبون باز

مرد کامل مستقل و خودش تصمیم بگیزه

بهت نخوره قیافه وسنی بزرگ تر و حتی بیشتر از ۱۱سال ازت بزرگ باشه به لحاظ شکشته شدنش

ولی فوت کرد پیارسال ۵۰ سالگی

اخه هر بار که فهمیدم تا حد اینکه رفتیم تا پای طلاق ادامه داشته، میخام شدت دعوا رو بهت بگم که متوجه ب ...

با همون یه نفر چت می‌کنه فقط؟خب منظورش چیه؟دوست دوران مجردیشه؟؟بگو اگ قول و قراری دارین بگو تکلیفمو بدونم

شخصو میگفتماز مرگش ناراحت نشدی؟

دو ماه باردار بودم آدر ماه پیارسال خبرفوتشو دیدم تو ابنستا گرام

سر زندگی جدیدم بودم

بچه یکساله دارم

نه ولی

مررورش تو نی می سایت یا پیام رسان ها 

گاها خیلی  مرور میشه حتی این دوسال خورده ازدواج مجددم

گاهی دلم مبسوزه

چون اخر سکته کرد از عم نداشتن اولاد

همه راههای درمانی بامنم رفت

با اولی هم رفت ده سال با قبلی زندگی کرده بود

منم همیشه یک کودک یا دختر نوجون کم سن باقی موندم با ۴۰سال سنشخصیتا نمی تونم بی همدم شریک باشمباز می ...

منم ولی یه جایی به بعد قوی میشی 

باور کن هنوز گاهی وقتا دلم میخواد بخوابم یکی فقط ازم پرستاری کنه بپزه بیاره کارامو کنه بدون اینکه مسئولیت داشته باشم ولی میبینم فقط خدا رو داریم

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

منم ولی یه جایی به بعد قوی میشی باور کن هنوز گاهی وقتا دلم میخواد بخوابم یکی فقط ازم پرستاری کنه بپز ...

این زندگی مم مشکلات هست

ولی تنها شدن دل کندن سخته

مفصله شخصیت روحیاتم

من دیگه خودمو خوب میشناسم