2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کموبیش

قربونت برم ببین اگه نمازاتو سر وقت و با توجه بخونی و خیلی کم قران با معنی بخونی اضطراب و افسردگی از وجودت میره به امتحانش میارزه

و سعی کن مسیرها که وقتت تو وسیله و ترافیک میگذره رو پیاده برو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت برم ببین اگه نمازاتو سر وقت و با توجه بخونی و خیلی کم قران با معنی بخونی اضطراب و افسردگی از ...

باشگاه ثبت نام کردم. باشه سعی خودمومیکنم ممنون از راهنماییت

باشگاه ثبت نام کردم. باشه سعی خودمومیکنم ممنون از راهنماییت

باشگاه میری به همه سلام کن به بغل دستیات بگو خسته نباشین حرف بزن دوست شو روحیت عوض میشه ان شاالله تاپیکای بعدیت مثل خودت روشن و قشنگ هستن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الهی فداتشم دعاکن برام

چه دعایی کنمت بهتر از این   که خدا پنجره باز اطاقت باشد

نفسمی عشقی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز