2777
2789
چون هر بار که استثنا قائل شدم اون فیلم یا سریال با پایان آبکی و زجردهندش بهم ثابت کرد نباید به فیلم ...

دوست داشتی چجوری باشه عسلم 

من که خوشم اومد 

درسته زجر دهنده بود و همینش خوبهههه 

به خوبی و خوشی تموم بشه که جذاب نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم میمردم مثل این دختره ولی اکسم اینجوری ولم نمیکرد

وای دقیقااااا

دارم نابود میشم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دوست داشتی چجوری باشه عسلم من که خوشم اومد درسته زجر دهنده بود و همینش خوبهههه به خوبی و خوشی تموم ب ...

آخه عزیز من یه فیلمنامه باید یه روند معقول داشته باشه صرف اینکه یه فیلم یا سریال یه پایان اندوهگین داشته باشه که نمی تونیم بگیم اثر خوبی بوده

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
آخه عزیز من یه فیلمنامه باید یه روند معقول داشته باشه صرف اینکه یه فیلم یا سریال یه پایان اندوهگین د ...

روندش هم پسندیدم 

نمیخواهم تخصصی صحبت کنم راجبش که 

درکل من خیلی دوسش داشتم 

روندش هم پسندیدم نمیخواهم تخصصی صحبت کنم راجبش که درکل من خیلی دوسش داشتم

سلیقه ها فرق می کنه دیگه، من نپسندیدم  ولی خیلی ها دوستش داشتن همین تفاوت ها در علایق هست که همصحبتی با دیگران و جذاب می کنه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

اسم فیلم تاسیان بود و از اولش معلوم بود که قراره غمگین تموم بشه. واسه همین از پایان راضیم

مثلا اگه یکیشون میمرد و اون یکی نه

فیلم خیلی غمگینتر میشد مخصوصا اگه اونی که زنده میموند امیر بود.

خیلی حس بدیه من دیدم طرف رل زده یک ساله عاشق شده بعد گند زده ب من

از همه مردان متنفرم☺️همشون همینن غیر ازین باشه طبیعی نیست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مگه دست خود ادمه احساساتی میشیم دیگه ولی رفتم دیدم چشام پف کرده ها

منم باهاش گریه کردم آخرش خیلی غم انگیز بود💔💔

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

اسم فیلم تاسیان بود و از اولش معلوم بود که قراره غمگین تموم بشه. واسه همین از پایان راضیممثلا اگه یک ...

وای آره جفتشون مردن بهتر بود از نظر منم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹