2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب داداشم موهاش میریخت الان ریزش ندارهرویش میخواد فقط

رویش مجدد که خب خیلی راحت تر از کنترل ریزش هست ولی صبر و زمان میخاد

مزوتراپی پی ار پی محلول ها و روغن هایی که باعث رشد مجدد میشن

من تعریف روغن کندش را برای رشد مجدد خیلی شنیدم همچنین رزماری و میخک 

من خودم جوشانده رزماری میزدم موهای ریز در آورده بودم

رویش مجدد که خب خیلی راحت تر از کنترل ریزش هست ولی صبر و زمان میخادمزوتراپی پی ار پی محلول ها و روغن ...

خب الان داره ماینوکسیدیل میزنه ولی فرقی نکرده

نه ریزشش بیشتر شده نه رویش داشته 

ماینوکسیدیل رو بعداز قطع ریزش موهاش داره میزنه 

الان دوماهه 

روغن بگیریم واسش بنظرت جواب میده؟

خب الان داره ماینوکسیدیل میزنه ولی فرقی نکردهنه ریزشش بیشتر شده نه رویش داشته ماینوکسیدیل رو بعداز ق ...

برای قطع ریزش موهاش چکار کرده؟ کلا دو ماهه ماینوکسیدیل میزنه؟ روزی چند بار؟ چند درصد میزنه؟ چندسالشه؟

من خودمم شش ماه زدم ماینوکسیدل ریزش رو خیلی کنترل کرد موی ریز هم در آورده بودم ماینوکسیدل رو باید حداقل شش ماه بزنی یعنی بعد شش ماه تازه شروع میکنه اثر میکنه برای منم اول هاش اثر نداشت 

برای قطع ریزش موهاش چکار کرده؟ کلا دو ماهه ماینوکسیدیل میزنه؟ روزی چند بار؟ چند درصد میزنه؟ چندسالشه ...

هیچکاری نکرد اول ریزش موهاش قطع شد بعد رفت دکتر 

قرار بود اوایل استفاده از ماینوکسیدیل ریزش مو بگیره که نگرفت 

هیچ فرقی هم نکرده

هیچکاری نکرد اول ریزش موهاش قطع شد بعد رفت دکتر قرار بود اوایل استفاده از ماینوکسیدیل ریزش مو بگیره ...

پس ریزش موهاش ارثی نیست اگه ارثی بود خود به خود خوب نمیشد ماینوکسیدل رو برای ریزش میدن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز