2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 68 پست
موهامو میبندم عینکم که افتابی کیف لپ تاپ میبرم 😉

😆دیگه خواهر سر رشته ندارم 😅 تنها سفر کردن خوبه؟

تو غریت تنها اذیت نمیشی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😆دیگه خواهر سر رشته ندارم 😅 تنها سفر کردن خوبه؟ تو غریت تنها اذیت نمیشی

این اولین باره بعد از ازدواج با کیوان تنها سفر میرم، قبلش دایم می رفتم و اوکی بودم.

اما این دفعه تو فرودگاه، همینجور تو گیت منتظر بودم خیلی دلم کرفت، دوست داشتم کیوانن پیشم می بود.

ولی بعد از پرواز دیگه اوکی شدم و صبح که رسیدم حالم خوب خوبه 😁😎

دلتنگی تموم شد 😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این اولین باره بعد از ازدواج با کیوان تنها سفر میرم، قبلش دایم می رفتم و اوکی بودم. اما این دفعه تو ...

😁😁😁اخی عزیزم 

ایشالله همیشه دلت شاد باشه کنار اقای دکتر😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اما از نظر اذیت شدن نه، امروز صبح رفتم سفارت و انتظار برخورد خوبی رو نداشتم ولی خیلی با احترام برخورد کردند و خیلی بهتر از اونچه تصور بود اوضاع جلو رفت.

امیدوارم این ویزای کوفتی رو بدن، خفه ام کرد.

اما از نظر اذیت شدن نه، امروز صبح رفتم سفارت و انتظار برخورد خوبی رو نداشتم ولی خیلی با احترام برخور ...

😃😃 من برعکس 

از غربت و تنهایی دلم میگیره تصور اینکه یه شهر دیگه ازدواج کنمم ناراحتم میکنه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم همچنین شما کنار عزیزانت 😍

مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی عزیزم دوری از عزیزان و خانواده خیلی سخته 😢

مخصوصا واسه منه شدیدا وابسته 😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40