2777
2789
عنوان

امروز دیدمش بعد دوازده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
برای من تو سن بیست سالکی و اونم ۲۲ سالگی با ی یک نگاه اتفاق افتاد، فقط یک نگاه اون نگاه ها قفل هم شد ...

ببین اینا ک میگی رو من زندگی کردم، سه ساله جدا شدم، عشق هم بینمون بود...  خیلی چالشا شد خیلیییی

یه قسمتی تقصیر ما بوذ یه قسمتی دیگران بلاخره جدایی شد، چند بار تو این مدت ب سمتم اومده اول اون اومد بعد خودمم پیش اومد سمتش رفتم، هربار مثلا از ازدواج مجدد حرف شد فاصله گرف، تا اینکه فهمیدم، خونواده اش هس مانع، فاصله گرف 

همین اخیرا من آسیب ورزشی دیدم، دیسک زانو و مچ پا

بیشتراز پنجاه روزه، شاغلم خودم ولی بیکار شدم پولمم خب تموم شد خیلی دکتر رفتم، از جریان با خبر شد بهم مدیونی انداخت ک اگر نیاز شه بهم بگو، نمیخواستم بگم بهش ولی واقعا پول کم آوردم همین امشب گفتم، تا اینکه پول ریخت، با اینکه بابام از دهنش درنیومده من میدم... منم میرم فیزیوتراپی، الان پیاماشو میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش ایشون چی بود شما رو دید ؟ آیا قبلا تلاش کرد که بهت برسه ؟ برای دلت آرامش از خدا می‌خوام .

چیز خاصی اتفاق نیفتاد ،حتی از نگاه کردن همم طفره میرفتیم ،یا نمی‌خواستیم طرف مقابل بفهمه ،البته چندبار نگاه ها گره خورد 

من کلا خودمو با دخترم سرگرم کردم ،،اونم پیش مردا بود ،ولی فکر کنم لحظه اولی که وارد شد مامانش اظطراب هول شدن منو فهمید ،خیلی ضایع شدم 

الان حس میکنم اون احساسات فقط برای همون سن اینقدر پرهیجان و جذاب میتونست باشه ،تو سی سالگی دیگه فقط با منطق عکس العمل نشون میده آدم

واکنش ایشون چی بود شما رو دید ؟ آیا قبلا تلاش کرد که بهت برسه ؟ برای دلت آرامش از خدا می‌خوام .

چیز خاصی اتفاق نیفتاد ،حتی از نگاه کردن همم طفره میرفتیم ،یا نمی‌خواستیم طرف مقابل بفهمه ،البته چندبار نگاه ها گره خورد 

من کلا خودمو با دخترم سرگرم کردم ،،اونم پیش مردا بود ،ولی فکر کنم لحظه اولی که وارد شد مامانش اظطراب هول شدن منو فهمید ،خیلی ضایع شدم 

الان حس میکنم اون احساسات فقط برای همون سن اینقدر پرهیجان و جذاب میتونست باشه ،تو سی سالگی دیگه فقط با منطق عکس العمل نشون میده آدم

ببین منظورم اینه فراموش نمیشه حق داری، بعضی وقتا خانواده ها بد گند میزنن... من خودم حس کردم ک دوسم د ...

عزیزم برات آرامش قلب ،روح و جسمت رو آرزو میکنم، بازم خوشبحال تو که باهاش تونستی زندکی کنی هرچند کوتاه 

،اگر همو دوست دارید برگردید به هم فقط رابطه با خانواده رو یجور دیگه پیش ببرین که چالشی ایحاد نکنه براتون

اشتباه نکن مثل من نمیتونی به روت بیاری نمیتونی نزدیک بشی نمیتونی هم سخن بشی من حرکاتم برام عجیب بود ...

خب الان چیکار کنم..؟ 

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

ببین منظورم اینه فراموش نمیشه حق داری، بعضی وقتا خانواده ها بد گند میزنن... من خودم حس کردم ک دوسم د ...

چه فایده که بعدها خانواده بفهمند که چه گندی زدند ،وقتی جلوی عشق دونفر وایسادن