2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 20 پست
چرااا باید یه ادم‌زشت رو به خوشگل ترجیح نداد یا پولدا رو به فقیر...شما خودت ترجیح میدی خوشگل باشی یا ...

خودم قیافه معمولی دارم. وضع مالی خوبی هم دارم. ولی از این طرز نگاه آدم ها ب هم بدم میاد.

دوست ندارم کسی رو اینطور قضاوت کنیم.

چون قیافه جبر هست.

مکان و زمان تولد جبر هست.

آدم هارو با چیزهایی ک ب جبر بهشون داده شده نبایو قضاوت کرد

🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا ما همه مادربزرگ پدربزرگ هامونو زیبا میبینیم با اینکه اکثرا پیر و چروکیده شده چهره شون چون ازشون خوبی دیدیم محبت دیدیم و محبتشون به دلمون نشسته 

همون قضیه اگر در دیده مجنون نشینی به غیر خوبی لیلی نبینی

از طرف دیگه...

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...
مثلا ما همه مادربزرگ پدربزرگ هامونو زیبا میبینیم با اینکه اکثرا پیر و چروکیده شده چهره شون چون ازشون ...

از طرف دیگه به خاطر این تجربه فکر میکنیم هرکس زیباست پس خوب هم هست یعنی ناخود اگاه در مورد کسی که چهره ملیحی داره مهربون بودنش رو قضاوت میکنیم

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

البته من به شخصه قبول دارم که ذات آدم‌ها روحالت چهره شون اثر میذاره

ولی رنگ پوست و چشم و قد و بالا یه چیزه و حالت چهره و رفتار چیز دیگه