2821
2789
عنوان

واقعا چرا؟ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 20 پست
چرااا باید یه ادم‌زشت رو به خوشگل ترجیح نداد یا پولدا رو به فقیر...شما خودت ترجیح میدی خوشگل باشی یا ...

خودم قیافه معمولی دارم. وضع مالی خوبی هم دارم. ولی از این طرز نگاه آدم ها ب هم بدم میاد.

دوست ندارم کسی رو اینطور قضاوت کنیم.

چون قیافه جبر هست.

مکان و زمان تولد جبر هست.

آدم هارو با چیزهایی ک ب جبر بهشون داده شده نبایو قضاوت کرد

🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا ما همه مادربزرگ پدربزرگ هامونو زیبا میبینیم با اینکه اکثرا پیر و چروکیده شده چهره شون چون ازشون خوبی دیدیم محبت دیدیم و محبتشون به دلمون نشسته 

همون قضیه اگر در دیده مجنون نشینی به غیر خوبی لیلی نبینی

از طرف دیگه...

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...
مثلا ما همه مادربزرگ پدربزرگ هامونو زیبا میبینیم با اینکه اکثرا پیر و چروکیده شده چهره شون چون ازشون ...

از طرف دیگه به خاطر این تجربه فکر میکنیم هرکس زیباست پس خوب هم هست یعنی ناخود اگاه در مورد کسی که چهره ملیحی داره مهربون بودنش رو قضاوت میکنیم

وَإِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَإِنْ هُمْ إِلَّايَخْرُصُونَ (آیه١١۶سوره انعام) اگر از بسیاری از مردمی که در زمین هستند پیروی کنی تو را گمراه میکنند...

البته من به شخصه قبول دارم که ذات آدم‌ها روحالت چهره شون اثر میذاره

ولی رنگ پوست و چشم و قد و بالا یه چیزه و حالت چهره و رفتار چیز دیگه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز