2777
2789
عنوان

برای مردم مظلوم غزه خیلی دعا کنید 🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 78 پست
فقط اونایی که کمکهای انسان دوستانه رو دزدیدن چقدر پست بودن و کار مصریها چقدر قشنگ بود که بطری های پر ...

اره برای شو اف میکنن این کارو اگه واقعا انسان بودن و مسلمان اصلا نمیذاشتن بل این روز بیفته 🥲

آره یه کشتی خیلی بزرگ بزرگ فرستادن پر از مواد غذایی و همه چیحتی امکانات درمانی هم داخلش بود نمیدونم ...

خداروشکرررر 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر خودشوننمیدونستن قراره بزنن چرا نرفتن چرا موندن!!؟؟؟؟ ب قیمت جونشون؟

کاملا جای مقصر و گناهکار رو با بی.گناه و محق عوض کردیااا

ضمنا بنظرت از خونه و‌‌ کاشونه و وطنشون باید کجا برن؟ 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

واقعا؟ خداکنه اخه من خوندم این خبر تکذیب شده که.خدایا خودت به دادشون برس😭😭 ..توبدزمانه ای گیر شقی ...

نه خبر درسته فیلمشو دیدم چندتاکامیون حمل موادغذایی داشتن میرفتن غزه

❤️ لایک نکن لایک نکن گلم❤️
کاملا جای مقصر و گناهکار رو با بی.گناه و محق عوض کردیاااضمنا بنظرت از خونه و‌‌ کاشونه و وطنشون باید ...

بیشرفا مرز بستن. نمیتون برن. هرچند کجا برن مگه ما تو جنگ خودمون کجا رفتیم؟ 

نه خبر درسته فیلمشو دیدم چندتاکامیون حمل موادغذایی داشتن میرفتن غزه

اگه سرا ئیل لعنتی بذاره چیزی به دستشون برسه.کاملا محاصره کرده کشتی مادلین و که دیدی تازه فعالهای مدنی رو باز داشتم کرد .

عوضی هر غلطی دلش میخواد میکنه هیچکسم جلو دارش نیست.

عجب جهانیییهههههه😏

مقصر خودشوننمیدونستن قراره بزنن چرا نرفتن چرا موندن!!؟؟؟؟ ب قیمت جونشون؟

الهی امثال شما با اسرائیل محشور بشن

الهی آمین

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
2790
2778
2791
2779
2792