2789
عنوان

تخصصت چیه😎

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 106 پست
وب گردی  حاضرم از صب تا شب تو اینترنت باشم 😁😁😁😁😁 ولی خدانکنه بخام کارخونه کنم خسته ی عال ...

😐تنبل😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷ و ۹    

😒😒 بگم مش قربون گیساتو بکنه

پس اشپزی چی

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

قبلا زیاد مشاوره میدادم.  تخصص همیشگیم رویا پردازیه😄😄😄 جوش!😈 البته اونی که خودم دوس داشت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

نه تو ۵ تخصصی ندارم تخصصم در این زمینه فقط مخ زنی هست 😁

😂😂😂😂😂😂ایول

😆کادو گرفتی بلاخره ؟

دوروز مونده 😂به روز زن 😈خواستم یاداوری کنم

😲😂😂😂یعنی عاشقتما 😂با این بیانت

منم تورو دوس دارم هر شب باید تو تاپیکه تو نطق کنم وگرنه خوابم نمیبره😍😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
گزینه 6و مهمترین تخصصم اینه که ساعت ها پای نی نی سایت بشینم بدون کوچکترین خستگی 😁😁

😂😂

منم تورو دوس دارم هر شب باید تو تاپیکه تو نطق کنم وگرنه خوابم نمیبره😍😆

😂😂😂😂 عزیزمی😘😘

اره خوبه ،ولی من پونزده سالگی ازدواج کردم از اون موقع تا حالا که بیست و نه سالمه همش دارم درس میخونم ...

خیلی خوبه از چنین ادمایی پرتلاشی خوشم میاد