2777
2789

مشاور مدرستون چی گفت؟

پسر من تو نظری رشته ی انسانی دوست داره ولی انسانی رو ب آورد

رشته های فنی رو الف آورد اما مشاور مدرسه طبق آزمون رغبت ، تیپ شخصیتی پسرم رو گفت و گفت تو انسانی موفق تره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لحظه یاد خودم افتادم سال نهم تا آخرین لحظه میخواستم برم انسانی راستش منو ترسونده بودن از تجربی میگفتن خیلی سخته و نمیتونی  و نمیشه منم قید آرزوی بچگیمو زده بودم همون آرزویی که تو بچگی بازیشو میکردم ته دلم خاکش کرده بودم به روانشناسی خیلی علاقه داشتم گفتم میرم انسانی

شبی که قرار بود صبش برم ثبت نام مدرسه انگار شب قدر بود یا یه مراسم مذهبی اونجا رفتم پیش خدا درد و دل کردم خیلی خسته بودم که چی بخونم کسیم نبود راهنماییم کنه به خدا گفتم من دلم آرزوی خودمو میخواد اگه رفتم تجربی و دیدم نمیتونم از پسش بر نمیام خودت یه راه جلوم بزار بیام بیرون

و همون صبح رفتم مدرسه تجربی ثبت نام کردم و سه سال خوندم و امسال کنکور دادم

از تصمیمم راضیم اونقدر سخت نبود البته اگر نزاری درسات تلنبار شه رو هم و اگر بتونی از بعضی خوشیات بزنی و ارتباطاتتو محدود تر کنی میتونی 

به عقب برمیگشتم بازم این رشته رو انتخاب میکردم فوق العاده زیبا بود برام و دیدم و نسبت به جهان اطرافم تغییر داد 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

سخته؟ از كجا فهميدي تجربي برات خوبه؟ جو مدرسه چجوريه؟

هیچ چیزی راحت نیس همه رشته ها سختی دارن اگر استمرار داشته باشی و جا نزنی لذت بخشه

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

ببخشید ، از دهم برای کنکور باید بخونیم ؟ چون از خیلی ها شنیدم زودهنظر شما چیه ؟

نه لازم نیست یه نصیحت خیلی خیلی جدی بهت میکنم

درسای دهم رو خوب یاد بگیر تست زدی زدی نزدی هم فدا سرت ولی خوب یادشون بگیر تابستون نهم به دهم و دهم به یازدهم رو برای خودت کوفت نکن درس خوندی که خوبه ولی اگه هم نخوندی الکی استرس و عذاب وجدان نگیر برا تابستون ها این دوتا تابستون بگرد سفر برو هرچی نذار ذهنت فرسوده بشه اگه بشه اونوقت حتی یه صفحه کتابم کوه میشه برات

نه لازم نیست یه نصیحت خیلی خیلی جدی بهت میکنم

درسای دهم رو خوب یاد بگیر تست زدی زدی نزدی هم فدا سرت ولی خوب یادشون بگیر تابستون نهم به دهم و دهم به یازدهم رو برای خودت کوفت نکن 

ه لازم نیست یه نصیحت خیلی خیلی جدی بهت میکنم

درسای دهم رو خوب یاد بگیر تست زدی زدی نزدی هم فدا سرت ولی خوب یادشون بگیر

سخته؟ از كجا فهميدي تجربي برات خوبه؟ جو مدرسه چجوريه؟

نه اصلا سخت نیست جو مدرسه من افتضاحه مدرسه خواستید ثبت نام کنید خوب باشه بچه درسخون توش باشه رقابتی از اونجا که نمیدونم سرو انداختم پایین رفتم😂

تا قبل دوازدهم هرچی خواستی عشق و حال کن اگه نهایی داشتید فقط برا اونا بخون ولی کتاب تست بخر دوازدهم مجبور نشی پول زیاد برا کتاب بدی نزدی هم نزدی فقط بخر