2777
2789

فقط ببین ده سال دیگه میخوای کحا باشی و چکاره باشی

هر رشته ای بری موفق شدن توش سخته نوک دماغتو نگاه نکن که درسهای تجربی چطوره درسهای انسانی چطور آینده دور تر رو نگاه کن که میخوای تو چه موقعیتی باشی. 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربی بودم از درسای انسانی خیلی سر در نمیارم ولی الان که درسمو تموم کردم فک میکنم انسانی برام منا ...

آره دوست دارم کلا از بچگی عاشق پزشکی بودم ولی با حرف بقیه نسبت بهش سرد شدم

هم وکیل دوست دارم هم دندان

ببین دنیای رهنمایی خیلی خیلی متفاوته با دبیرستان سال دهم خیلییی سطح درسا بالا میره اگه حفظیاتت خوبه برو انسانی اگه ریاضی و قدرت تحلیلت خوبه برو تجربی 

پیشنهادم اینه برو کتاب های تجربی یعنی فیزیک و شیمی و زیست رو بگیر بخون ببین اینا واست سخته یا نه 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

اگر ادمی هستی ک از دهم خوب بخونی مستمر تست بزنی و کلاس درست حسابی ثبت‌نام کنی و ازمون بدی و.. تجربی..حتی شاید یکی دو سال هم پشت بمونی..

اگر میخوای توی ی سال مستمر خوندن زیر ۵۰۰ بیاری انسانی.. تجربی خیلی سخته تو ی سال زیر ۵ هزار ولی شدنیه...

( انسانیا نگید سخته و.. میدونم سخته ولی واقعا توی ی سال میشه ب دو رقمی فکر کرد برای انسانی رو... همه مشاورا میگن و بازدهی بالاتری داره خداروشکر)

.

هم وکیل دوست دارم هم دندان

دندون قبولیش سخته میتونی بخونی 

اگه توانایی داری که خیلی خیلی درس بخونی و کنکور قبول بشی برو تجربی 

چون اگه کنکور قبول نشی و همین رشته رو دانشگاه آزاد بخوای بری ترمی ۷۰ به بالا باید هزینه کنی (از هزینه زیاد مطمئن نیستم اما می‌دونم بالاس)