2777
2789
عنوان

بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 54 پست
نمیدونم حس کردم کوتا کنم اروم میشم اخه یه دختر 21 ساله بخدا یه ماه نیس ازدواج کردیم مشکل پشت مشکل

زندگی همینه دیگ هر کدوم 20 سال تو خانواده های متفاوت بودین تا شبیه بهم بشین و همدیگه رو بفهمین طول میکشه

با هر دعوا و بحثی بخوای ی آسیب ب خودت بزنی ک نمیشه 

ب نظرم ی راهی برای کنترل خشم و عصبانیتت پیدا کن گلی 🥺

.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب که نیومد امروز جواب تماسامو داد گفت تماس نگیر بعد دیگه هرچی زنگ زدم پیام دادم هیچیی که هیچیی

با مامانت یا بابات تماس بگیر بگو براش زنگ بزنه،باهاش صحبت کنه

زندگی همینه دیگ هر کدوم 20 سال تو خانواده های متفاوت بودین تا شبیه بهم بشین و همدیگه رو بفهمین طول م ...

اخ بخدا که درس میگی یکی نیس بگه دختر چه مرگت بود عروسی کردی تو خونه بابات بودی باشه حالا دعوا کردیم چرا ول میکنی میری بخدا من شیرازم الان خانوادم تهران من چیکار کنم تنها اینجا هیشکسو نمیشناسم میترسم به مامانم اینا هم چیزی بگم چونکه میگن ازدواج برا پافشاری های خودت بود🙁🙁

ببین ی پیام بنویس براش 

بگو فک نمی‌کردم اینقدر بچه باشی اگر همین امشب اومدی که هیچ نیومدی به خونواده م میگم بیام دنبالم. اونوقت پشت گوش تو دیدی منو دیدی. تو بخاطر این پشمک موهاتو از بیخ زدی آخه !!!

نمیدونم چه مرگش شد یهو داشتم ظرف میشستم بعد باز کثیف اورد گفتم خب خودت بشور بعد دادو بیداد کردو هرچی ...

این که دعوای خیلی چرتیه 

بخاطر این ظرف شکست ؟

پدر مادرت اومدن نری ها.بمون تا خبرش و بیاره.تازه خسارت جهازتم باید بده.

این که دعوای خیلی چرتیه بخاطر این ظرف شکست ؟پدر مادرت اومدن نری ها.بمون تا خبرش و بیاره.تازه خسارت ج ...

اره والا چرته واقعا از جای دیگه اعصابش خورد بود حتما سر من بدبخت خالی کرد 

نمیدونم چه مرگش شد یهو داشتم ظرف میشستم بعد باز کثیف اورد گفتم خب خودت بشور بعد دادو بیداد کردو هرچی ...

پریود بوده😂😂🫤

خب دختر 

همینو با شوخی و خنده میگفتی ایندفعه رو ک من میشورم ولی ی بارم شما مارو مهمون کن و ظرفا رو بشور 

مردا عقل ندارن نمیخوان غرور و اقتدارشون خراب شه مثلا 🫡😑🤣

.....