2777
2789
عنوان

بهم بعد مرگ گفتن چرا به جدت توجه نکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 32 پست
نمیدونم من ک خیلی ب جدواباد شوهرم فوش میدم😩😩امیدوارم بیان بخوابش

وای عزیزم گناه داره🫠

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم من عزیزم اما مادر بزرگ ام سیده مادر مادرم

خب دیکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من خودم اصلا جد من به من چه

پدر و پدربزرگ دارم با این همه مشکلات کمک نمی‌کنند 

حالا جد و دورتر غریبه ترند به من چه 

مگه به فکر من بودند؟ یا چیزی برام کنار گذاشتند ؟

نه پدرم نه پدر بزرگم نه پدرانشون برام اصلا مهم نیستند 

با هر کسی مثل خودش رفتار میکنم

کاربری دست دو نفره
وای عزیزم گناه داره🫠

نه گاهی حقشه 🤣🤣🤣

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آره، اینجا منظور همون پدربزرگته، نه سید بودن

خواب تو کاملاً روشنه اسی .«جد» یعنی نیاکانت ریشه‌هات، پدربزرگت یا کسی از بزرگای خانواده که از دنیا رفته. توی خواب گفتن چرا به جدت توجه نکردی یعنی تو در بیداری کمتر به یادش بودی  مثلاً فاتحه‌ای نخوندی، سر مزارش نرفتی، یا حتی شاید راه و رسمش رو فراموش کردی. پس باید به یادشون فاتحه بخونی

😡فقط طلاق😡
زنده ان بابا بزرگات ؟

پدر مادرم نه عزیزم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
ممنونم عزیزم ❤️

جد میشه حالا هر شخصی از گذشته

من نمیدونم مادربزرگ پدربزرگ شما در قید حیات هستن یا خیر

اگر اسمانی شدن

یادشون باش

صلواتی چیزی بفرست

یه خیرات و صدقه بده هر چند وقت یه بار

یادشون باش🩵

شاید کسیو ندارن یادشون کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چه ناعادلی اخه جد شوهرت به شوهرت چه واقعا جهنم برازنده اته

بفرما فضول اجداد  شوهرمام پیدا شد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن