که مرگ و تجربه کر م و متوجه بودم که در م مرگ و تجربه میکنم
ی چنتا چیز دیدم بعد یکی بهم گفت تو دنیا به جدت چرا توجه نکردی
من سید نیستم دوستان
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
نمیدونم من ک خیلی ب جدواباد شوهرم فوش میدم😩😩امیدوارم بیان بخوابش
وای عزیزم گناه داره🫠
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم من عزیزم اما مادر بزرگ ام سیده مادر مادرم
خب دیکه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خواب تو کاملاً روشنه اسی .«جد» یعنی نیاکانت ریشههات، پدربزرگت یا کسی از بزرگای خانواده که از دنیا رفته. توی خواب گفتن چرا به جدت توجه نکردی یعنی تو در بیداری کمتر به یادش بودی مثلاً فاتحهای نخوندی، سر مزارش نرفتی، یا حتی شاید راه و رسمش رو فراموش کردی. پس باید به یادشون فاتحه بخونی
چه ناعادلی اخه جد شوهرت به شوهرت چه واقعا جهنم برازنده اته
بفرما فضول اجداد شوهرمام پیدا شد
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن