2777
2789
عنوان

پاتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 57 پست
بله متاسفانه کلا همه همین طورن مخصوصا پسرا فقط دوس دارن خودشون درد دل کنن و ما تسکین محبت کنیم ولی خ ...

والا اره من همیشه بهش ارامش دادم اما اون کلافه میشه به رو خودش نمیاره ولی کلا‌دستم اومده از چ ناله بدش میاد و حقیقت تلخ غم انگیزیه

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            
اره ولی خیلی فشار به ادم میادمن همیشه فک میکردم پارتنر میتونه غماتو تسکین بده ولی اصلا اینطور نیستپس ...

من گریه میکنم و ارم میشم یا میرم بیرون برای خودم چیزی میخرم و حالم و خوب میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گریه میکنم و ارم میشم یا میرم بیرون برای خودم چیزی میخرم و حالم و خوب میکنم

شماهم مثل من درونگرایی؟

من دبروز رفتم تمهایی پیاده روی برا خودم خرید کردم یکم خوراکی مورد علاقم گرفتم اما هیچکدم اثر نکرد

نمیدونم تا کی قراره افسرده بمونم

زندگیمم بی هیجانه و همش،استرسه

والا اره من همیشه بهش ارامش دادم اما اون کلافه میشه به رو خودش نمیاره ولی کلا‌دستم اومده از چ ناله ب ...

اره باید همه چیز دو طرفه باشه حالا شما هم بنظرم یک بار مثل خودشو رفتار کنید 

دوس پسرتون یا عقدید

اره باید همه چیز دو طرفه باشه حالا شما هم بنظرم یک بار مثل خودشو رفتار کنید دوس پسرتون یا عقدید

مورد اول

من هر ازگاهی سربسته‌ درد کزدم باهاش

ولی اون الان بازه خوشحالی زندگیشه و نمیخوام حالشو بگیرم حتی یکمم فاصله گرفتم که با خانواده اش وقت بگذرونه

تو چشم اون همیشه خودمو قوی نشون دادم حس میکنم اگه خود واقعیمو نشون بدم که‌ الان چقدر افسزدم و نیازمندم اروم شم انگار ضعیف و وابستم

شماهم مثل من درونگرایی؟من دبروز رفتم تمهایی پیاده روی برا خودم خرید کردم یکم خوراکی مورد علاقم گرفتم ...

اره درون گرا هستم یک سریال یا فیلم کوتاهی رو شروع کنید ببینید شاید بهتر شدید و ذهنتون مشغول شد 

اره باید همه چیز دو طرفه باشه حالا شما هم بنظرم یک بار مثل خودشو رفتار کنید دوس پسرتون یا عقدید

البته حوصله اونم ندارم زیاد حس عاطفیمم کم شده کلا‌دوست دارم برم تو یه غار🙂😂😂

اره درون گرا هستم یک سریال یا فیلم کوتاهی رو شروع کنید ببینید شاید بهتر شدید و ذهنتون مشغول شد

اره میحوام امروز تاسیان رو ببینم

شما چند سالتونه چقدر شبیه همیم

مورد اولمن هر ازگاهی سربسته‌ درد کزدم باهاشولی اون الان بازه خوشحالی زندگیشه و نمیخوام حالشو بگیرم ح ...

اره خوب نیس همیشه خودت رو قوی نشون بدی یکجا های که حالت خوب نیس و ضعف داری بهش بروز بده قرار نیس همیشه تو حال تو خوب نشون بدی و اون باشه تو حال بدی خانم باید باشه

اره خوب نیس همیشه خودت رو قوی نشون بدی یکجا های که حالت خوب نیس و ضعف داری بهش بروز بده قرار نیس همی ...

نمیدونم کلا یه باگ شخصیتمه همش باید بریزم تو خودم

چند روز پیش باهاش دعوام شد تو چرا حالمو نمپرسی اصلا خبر داری چقدر بهم ریختم اون گفت اخه مگه باید بهم الهام شه 😂😂😂

بعد چند بار گفت بگو چیشده اینا ک نگفتم الکی گفتم بهترم اونپ اصرار نکرد