maman_heliya مدیر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 324 عنوان حامله نشدن | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 19 پست دوستان این ۴ماهه اقدام کردمخدا قسمت ندونست باردار بشم قبل پری لک دارم یکی دوروز این ماه دکترم دوفاستون دادولی باز دارم پری میشم....من گریهاسترس ندارمدوست داشتم زودتر واس دخترم ی همدم بیارماینم بگم من تخمک اقدام دارم چندروزچکار کنم زودتر باردار بشم 1396/12/15 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_heliya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 324 عجب دنیایی یکی میگه بیاد یکی میگه نیاد چند ماه اقدامی؟؟؟
عمادمامان عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 2147 دوفاستون واس لکم وقدرت باروریم بالا ببره عزیزم من پارسال ۴ ماه اقدام بودم باردارشدم اما تو هفته ۳۵ بخاطر بندناف مرد و دلمو آتیش زد پس کار خدارو نمیشه دست زد مطمئن باش هنوز خدا نخواست بهت بده مثل من واز خدا بخواه هر وقت صلاح دونست سالم و صالحشو بهت بده.به داده ها و ندادهاش شکر نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
maman_heliya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 324 عزیزم من پارسال ۴ ماه اقدام بودم باردارشدم اما تو هفته ۳۵ بخاطر بندناف مرد و دلمو آتیش زد پس کار خدا ... چقد سختواقعااره از خدامیخوامبعد عید برم پی درمانم