2789
چون انسانیه پش متوسط رو ب بالاست.شهر های متوسط. یعنی ب جز تهران و تبریز و مشهد و شیراز.

خودش ساکن تبریزه نمیتونه شهر خودش باشه؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراز معدلش چقدره؟ یا معدل یا نمره هاش؟ و مال چه سالی هست نمره ها؟ اینا مهمه

معدل 16.5...همین امسال داده امتحاناشو.

...تراز معدلش هم7900

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
اهاا.۱۰ هزار کشوری میشه حدود رتبه اش.فکر کنم روان شناسی و حقوق آزاد قبول میشه

خیلی ممنونم گلم از وقتی که گذاشتی...نتیجه کنکور دومش فعلن مونده شاید بالاتر رفت.

کلش هموم 8102

📍رشته های قابل تحصیل با بازه رتبه ۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کشوری در رشته انسانی ☁️ 

🗣️منطقه ۱: ۱۳۰۰ تا ۲۳۰۰

🗣️منطقه ۲: ۱۷۰۰ تا ۳۴۰۰

🗣️منطقه ۳: ۱۸۵۰ تا ۴۳۰۰

🔺رشته های

علوم تربیتی🔺مشاوره مدیریت بازرگانی 🔺️حسابداری🔺حقوق🔺️اقتصاد، 🔺مدیریت امور گمرکی، علوم 🔺️تربیتی🔺️ادبیات فارسی🔺️روانشناسی🔺️جامعه شناسی🔺️زبان و ادبیات عربی🔺️مدیریت دولتی🔺️مددکاری اجتماعی🔺️فقه و مبانی اسلامی🔺️مدیریت بازرگانی🔺️مترجمی زبان عربی🔺️علوم سیاسی🔺️علوم ورزشی

📍درشهر های:

✔️تهران

✔️گرگان

✔️مشهد تبریز

✔️شیراز اصفهان

✔️کرمان

✔️بابلسر

✔️رشت

✔️یزد

✔️بابلسر

✔️بوشهر

✔️بجنورد

1️⃣برای بچه های انسانی سخت ترین رشته این وسط ممکنه مدیریت بازرگانی و اقتصاد باشه ؛

بخاطر ریاضی های سخت و سنگینش👀

اقصاد خرد و کلان، پوستتون رو قلفتي می‌کنه😢

2️⃣حقوق بخاطر حجم مطالبش، اما خب از جایی که هر سختی آسونی هایی هم داره؛ خبر خوبی براتون دارم که  بازارکار خوبی در انتظارتونه و می‌تونین دفتر بزنین👀

3️⃣نامعقول ترین انتخابتون هم میتونه رشته جامعه شناسی باشه اگر بازارکار براتون مدنظره چون اینجا بازارکار خیلی خوبی نداره

🔗هشتگ‌ها:

#معرفی_رشته

#انسانیون

مشاور انتخاب رشته کنکور

📍رشته های قابل تحصیل با بازه رتبه ۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کشوری در رشته انسانی ☁️ 🗣️منطقه ۱: ۱۳۰۰ تا ۲۳۰۰🗣️ ...

چقدر زحمت کشیدی گلم

..دستت درد نکنه.