2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 24 پست

منم یکی دوسال نوجوون بودم چاق شدم صورتم پر جوش دلم نمیخواست برم ولی رژیم سفت و سخت گرفتم ورزش و کلی برای درمان پوستم دکتر رفتم و رسیدم بهش یک سال بعدش محشر شدم 

به خودت برس خوب میشه 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷

توی این سن عادیه این رفتارها و حس ها 

به خودت برس عزیزم کاری کن حس خوبی بگیری 

اما قبلش بدون که موفقیت مهمتر از زیبایی و استایله 

برنامه ریزی کن 

هدف داشته باش

درس بخون 

ورزش کن 

زبان جدید یادبگیر

مدیتیشن کن 

از تنهایی لذت ببر 

مهارت یاد بگیر 

دعا کنید برام🩷 

اخه مشکل اینجاس میترسم پولم تموم شه بعد اونوقت پوستمو میکنن

پول واسه خرج کردنه، الان خرج خودت نکنی میخوای تو‌پیری به خودت برسی؟ من یه زمانی نداشتم ،نه خودم نه خانواده، الان خواهر کوچیکم ۲۱ سالشه اصلا اجازه نمیدم هزار تومن پس انداز کنه فقط میگم خرج خودت کن. یه جایی به همه چی میرسی ولی دیگه واسه رسیدن به خودت دیر میرسی

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

۱۷

بهترین سن روداری واعتمادبنفس نداری دختر توالان باید بزنی وبرقصی وخوش باشی برو دودست لباس بیرونی ودودست لباس اسپرتی براخونه بخر .عمر به سرعت برق داره میگذره کاش منم همسن توبودم فقط بخودت برس شادباش