2777
2789
عنوان

قشنگ مادرشه🥲💗💍

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 45 پست
کدوم دانشگاه عژیژم🤣🤣😍

دانشگاه خواجه بهرام افشاری😂😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

هر جور میخوای فکر کن دوست عزیز برای‌ما حرف دیگران پشیزی ارزش نداره راحت باش😁😁

❤️❤️❤️عیجان!!!

به همین طرز فکرتون ادامه بدید انشالله بهرام افشاری هر دوتاتونو عقد میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ولی خواهشا تاپیک زدنتو ادامه بده ، ی دلخوشیه واسمون

عامل خنده ساعت ۱۲ شب به بعد:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا ولی فکر نمی‌کنم جواب بدن خودم اگر یه روز بهرامو ببینم مطمئنم حتی از شدت خجالت نمیتونم ب ...

ول کن بابا ❤️اونا دیوونن😅😅

تو حداقل کراش زدی اونا دیگه رد دادن🤣🤣🤣

گلزار رو که تو اینستا دائم مسخره میکنن🤦🏻‍♀️🤣😂

چرا خواجه؟؟؟خو اگه خواجه هست چرا میخوای باهاش ازدواج کنی😂😂😂😂

😂😂 واییییی حواسم نبودند

خواجه به معنای بزرگ هم میشه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

❤️❤️❤️عیجان!!!به همین طرز فکرتون ادامه بدید انشالله بهرام افشاری هر دوتاتونو عقد میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣ول ...

چشم عزیزم فقط پماد سوختگی فک کنم لازم داشته باشی 

برات میگیرم عزیزم موفق باشی😙😙

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

ول کن بابا ❤️اونا دیوونن😅😅تو حداقل کراش زدی اونا دیگه رد دادن🤣🤣🤣گلزار رو که تو اینستا دائم مسخر ...

بتز خوبه ما رد دادیم بعضیا که سوزش دارن ببخشیدا بر نخوره بهتون با اینکه حرفاتون هیچی برامون ارزش نداره ولی بازم دلم نمیاد جوابتو ندم 😂😙😙

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

آها از اون لحاظ اوکیه🤣🤣🤣فک کنم زیادی منحرفم🤦🏻‍♀️

😂😂 خودمم یه لحظه موندم

بتز خوبه ما رد دادیم بعضیا که سوزش دارن ببخشیدا بر نخوره بهتون با اینکه حرفاتون هیچی برامون ارزش ندا ...

عزیزم با بهرام ازدواج کردی با امانوئل مکرون که ازدواج مکردی که من بسوزم☺️

همون آقا بهرام هم نمیدونه وجود دارید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره اتفاقا از وقتی که عکستون رو کنار بهرام ، تو لباس عروس دیدم انقد سوختمممم🤣🤣🤣🤣🤣

الهی تا جون داری ریپلای بزن عزیزم نخونده پاک میکنم معلومه سوزشت زیاده پماد یادت نره بگیری هر چی دوست داری ریپلای بزن گلم گفتم حرفت  پشیزی ارزش نداره 😂😂

عزیزم با بهرام ازدواج کردی با امانوئل مکرون که ازدواج مکردی که من بسوزم☺️همون آقا بهرام هم نمیدونه و ...

وقتی میگم سوزش زیاد قبول نمیکنی عزیزم داری سر بهرام افشاری  دعوا میکنی واقعا خنده داره گفتم تا جون داری ریپلای بزن نخونده پاک میکنم گلم 😂😙 خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه 😂😙