2777
2789

داشتم درباره پارتنر که میخوام داشته باشم با مامانم حرف می‌زدم میگه حتما باید تحصیل کرده باشه اعتقاد مامانم اینه که کسی که تحصیل کرده قرار نیست با من بد رفتار کنه و اصولا آدم با کلاسی و با پرستیژیه همیشه بهم میگه چطور یسری دخترا میتونن با یه آدم لا اقبال که نه خونه داره نه ماشین داره و حتی دیپلم هم نداره دوست بشن بنظر من راست میگه آدمی که همش پی خوش گذرونی و نه درآمد درست حسابی داره چطور دخترا میتونن با همچین آدمی دوست بشن وای😐😐

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحصیلات و راست میگه باعث میشه با ادمای لول بالاتر از خودش رفت و امد کنه ۴ تا چیز یاد بگیره نه ...

راست میگی از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

هرکس هر آنچه توی خودش می‌بینه از طرف مقابل انتظار داره

دقیقااا ولی همش اینجور اتفاق نمی‌افته مثلا در مورد ظاهر من خیلی پسر خوشگل دیدیم یا دختر خ شگل کع با آدم های معمولی از لحاظ طاهر قرار میزارن

با مادرتون موافق هستم 

دلایل روشن و شفاف هست 

و اما در هر زمینه استثنا وجود خواهد داشت که شناخت کافی  این موضوع را مشخص می‌کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تحصیلات ضامن خوشبختی نیست، اون فهم و شعور و درک از شرایط و رابطه‌ و اطلاع از تفاوتهای ذاتی و ساختاری بین زن و مرده که مهمه و قطعا ضامن خوشبختیه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

همسر خواهرم دیپلن داره... ولی مادرش از بچگی بهش یاد داده که با زن مثل یه ملکه باید رفتار کرد..... یکی از اقوام هم پی اچ دی دان... ولی اندکی شعور ندارن... زنش همیشه سیاهه وکبوده.... بستگی به اون آدم دلره  .... همین که تحصیلات داشت دلیل بر شخصیت داشتن طرف نیست

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چقددرموردرل تخصصی بحث کردین پیشنهادتون براازدواج چطورآدمیه؟

خب ببین بحث ازدواج خیلی سنگین تره بنظر من ازدواج باید بالای ۲۶ ۲۷ سالت باشه از اونور یه مدت با اون فرد باشی که بشناسیش سنتی نباشه اصلا و ابدا و من خودم چون اصلا آدم مذهبی ای نیستم اصلا برام مهم نیست مذهبی بودنش با آدم مذهبی هم کنار نمیام کلا به نظر من تحصیلات و مال و اموال و عشق از همه مهم تره

ولی تحصیلات نه شعور میاره نه رفتار درست. اون تربیته درسته ک باعث میشه مرد درست رفتار کنه. ببین از چ ...

درسته ولی تحصیلات آدم رو بالغ میکنه الان میبینم‌دختر و پسر ۲۵ ساله انگار ۵ سالشونه با هم میرن گیمنت خب این خنده داره واقعا نشدن میده دختره عقل نداره پسره هم از اون کم عقل تره

درسته ولی تحصیلات آدم رو بالغ میکنه الان میبینم‌دختر و پسر ۲۵ ساله انگار ۵ سالشونه با هم میرن گیمنت ...

عزیز من ما انسان ها دارای عقل واختیار هستیم... هر کس میتونه برای خودش تصمیم بگیره با کی ازدواج. کنه ویاکجا برن دیت.... همه که نباید طبق میل ما زندگی کنند... شما با آدم با تحصیلات برین تو رابطه...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡