2777
2789

دلم میخواد برم خرید 

برم دور دور 

برم یه جای سبز جوجه کباب هوسمه

ولی ۶ ماهه تو خونه‌ام 

تهوع و ویار لعنتی دست از سرم بر نمیداره😭😭

نمیتونم پامو بزارم بیرون 

دل و روده‌ام میاد بالا 😓

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی بهار چخبر میگم دیروز ی تاپیک بود درمورد فیک بودن فروغی چرا ترکید من چند صفحه خوندم همیشه د ...

سلام قربونت برم مرسی عزیزم تو خوبی

بهار باورت میشه اومد اعتراف کرد همه کاربری هاش مال خودش بود😂

بهار یچی بگم با کاربری خودش من فحش میداد با کاربری دیگش اومده یکی دیگه خودشو زده و قربون صدقم رفته 

بعد گفتم عکس بچه هایی که میدادی مال کی بود گفت داداشم

گفتم عکس گردن به پایینت تو دستشویی فرستادی مال کی بود

اون گفت خودش بود

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

سلام قربونت برم مرسی عزیزم تو خوبیبهار باورت میشه اومد اعتراف کرد همه کاربری هاش مال خودش بود😂بهار ...

قربونت گلم منم خوبم 

بیچاره افسانه چقدر جونشو داد گفت این فیک ولی چه رویی داشت اخه چه حوصله ای انقدر کاربری بسازی بخدا من با همین یدونه کاربری هستم همینم یبار زدم نشد یادمه همسرم برام درست کرد🤣

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
قربونت گلم منم خوبم بیچاره افسانه چقدر جونشو داد گفت این فیک ولی چه رویی داشت اخه چه حوصله ای انقدر ...

خداروشکر قشنگم 🩷🩷

اره دقیقا افسانه خیلی گفت و خیلی هم اذیتش با کاربری های دیگه می‌کرد

میگفت کاربری ها رو با شماره های آشناها هرکی میومده خونشون میساخته😂😂

خداروشکر قشنگم 🩷🩷اره دقیقا افسانه خیلی گفت و خیلی هم اذیتش با کاربری های دیگه می‌کردمیگفت کاربری ه ...

من همون اوایل بهش شک داشتم مثلا تازه زایمان کرده بود بعد یهو ی تاپیک دعوایی شد این از اول صبح تا شب موند جواب داد بابا کسی ک زایمان میکنه مگه وقت داره به نوزاد برس داروش بده شیرش بده پوشکش بگیر اووو آدم وقت نمیکنه ...الانم به ینفر شک دارم خیلی ادعا میکنه انشاءالله اونم بزودی لو میره 

من همون اوایل بهش شک داشتم مثلا تازه زایمان کرده بود بعد یهو ی تاپیک دعوایی شد این از اول صبح تا شب ...

دقیقا 

کسی زایمان کنه اینقد درد داره گوشی دستش نمیاد 

یه دندون درد میگیریم یا سردرد نمیتونیم گوشی دستمون بگیریم چه برسه زایمان و بچه که داستان های خودش داره

منم به یکی دارم و نمیدونم چرا بقیه رو نمیکنن 

به یکی بچه ها گفتم رو کنید میگفت چون اذیت نکنه کاریش نداریم میگفت بشدت کینه ای هستش

سلام خوبی بهار چخبر میگم دیروز ی تاپیک بود درمورد فیک بودن فروغی چرا ترکید من چند صفحه خوندم همیشه د ...

اینا نی نی یار بهش گفته 👆

اینم خودش تاپیک زد👇

دقیقا کسی زایمان کنه اینقد درد داره گوشی دستش نمیاد یه دندون درد میگیریم یا سردرد نمیتونیم گوشی دستم ...

من انقدر ازش بدم میاد منو ریپلای هم کنه جوابشو نمیدم چون با یکی دونفر که دعواش شد خیلی فحش های زشتی داد کلا از چشمم افتاد اونم خیلی کاربری داره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792