2777
2789
عنوان

بچه ها به این نامزدم چی بگم بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
اصلا درست نیست بری و چند روز هم بمونی، چون باور کن همین مادرشوهر بعدها شیک و مجلسی میکوبه به سرت، تا ...

اره اصلا راستش اونجا راحت نیستم

غیر مستقیم هم میگم به نامزدم ناراحت میشه میگه مگه اونا خانوادت نیستن؟چه ربطی داره😑

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من هرچی تونستم بهش گفتماون ناراحت میشه فکر میکنه دوست ندارم بیام جاشون😕

یا دو‌ روز برو

یا اینکه از همین‌اول صادقانه و‌ روشن‌حرفت بزن دو روز دیگه هی تو رودربایستی نمونی

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

اونا خونشون ی شهر دیگس بخاطر همین موندمبعدشم نامزدم پسرعمومهیعنی پدرشوهرم میشه عموم چیکار کنم حالا😑 ...

میبرنت چیکار میکنی اونجا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو هم بگو نمیتونم عزیزم انشالله یه فرصت دیگهاز الان راحت و صادقانه حرفتو بزن و روش بمون بنظرم

اینارو که میگم ی اخلاقی داره ناراحت میشه میگه اونهم مثل خانوادتن چه فرقی میکنه ک نمیای

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

عزیزم اول زندگیته حرفاتو بدون خجالت و..بزن..بگو باشگاه دارم تازه ثبتنام کردم میخام این هفته مرتب برم..اگه هفته بعداوکی شد میام...نه بدون دعوا و بحث حرفتوبزن..جرات نه گفتن داشته باش..حالا میخاد شوهرت فامیل باشه یاغریبه..بزارازالان درکت کنن ..الان بگی باشه میام باشگاه و‌.کنسل..مطمعن باش تاآخرش باید بگی چشم

هیچی چند روز میمونم هیچکارم نمیکنم حوصلم سر میره

چن سالته نامزدت چند

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم اول زندگیته حرفاتو بدون خجالت و..بزن..بگو باشگاه دارم تازه ثبتنام کردم میخام این هفته مرتب برم ...

بنظرت ناراحت نمیشن؟

من اخلاقم یک جوریه که همینطور که گفتی هستم یعنی الان که باشگاه میرم هرچقدرم اصرار کنن بیا خونمون من نمیرم ولی میترسم فکر دیگه ای کنن 

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم

۱۶ سالمهنامزدم ۲۴لطفا نگین چقد سنت کمه ازدواج کردی خیلی از اینا شنیدم🥲❤️

نمیگم چون فامیل بودین بهرحاال شناخت داشتین 

۱۶ سالمهنامزدم ۲۴لطفا نگین چقد سنت کمه ازدواج کردی خیلی از اینا شنیدم🥲❤️

وقتی بهت اینجور میگن دلسرد نمیشی؟

من ۲۲تازه عقدم میگن زوده سرد میشم 

قراره تو شهر دور زندگی کنی

وقتی بهت اینجور میگن دلسرد نمیشی؟من ۲۲تازه عقدم میگن زوده سرد میشم قراره تو شهر دور زندگی کنی

نه خب نمیشم

ما خونمون تو روستا نزدیک مشهده

خونمون قراره مشهد باشه

راستش من گفتم حداقل تا ۲۰ عروسیمو نمیذارم بگیرن زوده

💃🕺👰🩸🔪=مزاحم