2777
2789
عنوان

مراسم عروسی نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 35 پست
بعضیا که نمیگیرن قبلا یک مراسم داشتن به نام عقد و نامزدی و...

منم جشن عقد داشتم

تو تالار گرفتم و لباس عروس و ارایشگاه و فیلمبردار و… . دقیقا مثل عروسی. اما الان که نزدیک عروسیمه نمیدونم دوباره جشن بگیرم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به ادمش داره

اگه خیلی احساساتی هستی و کشته مرده لباس عروس باید بگیری

من مثلا دوست ندارم کلی خرج میکنی کلی فامیل دور و نزدیک دعوت میکنی  تهش هم کادوی خوبی نمیدن هم میرن میگن شامشون ال بود تالارشون بل بود و....

ی مجلس دوستانه و شیک و باب میلم بخوای بگیری که فقط اونایی که دوست داری رو دعوت کنی باز کلی حرف و حدیث و اعصاب خوردی

ترجیح میدم با پول عروسی برم ی سفرخارج از کشور

چرا بهترین تصمیم بود؟

چون خرج اضافه بود و هست 

همون هزینه رو به خیلی جاهای زندگی زدیم که میشد چندین سال عقب بیوفتیم در نبودش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ازدواج آسان چیه دیگه؟

شرکتهای تشریفاتی که پک ازدواج آسان ارائه میدن تالار آرایشگاه و... با هزینه خیلی مناسب‌تر قرارداد دارن برای همین هم برای آرایشگاه‌ها و تالارها میصرفه هم برای عروس و داماد تو دیوار پر هست تو سایتهای مربوط به تالارها هم زیاد هست

بستگی به ادمش دارهاگه خیلی احساساتی هستی و کشته مرده لباس عروس باید بگیریمن مثلا دوست ندارم کلی خرج ...

منم بخاطر این موضوعات دو دلم. چون فامیلای ما هم کادو درست حسابی نمیدن و کلی هم پشت سر ادم حرف میزنن و ایراد میگیرن. هم اینکه میدونم جشنم قرار نیست شاد باشه چون مادرشوهرم ادم به شدت مذهبیه و قراره مولودی خون و گروه دف بیاره ولی نمیزاره کسی برقصه. جشن عقدم هم همینکار رو کرد و مولودی خون بجای اینکه کارشو انجام بده مدام میگفت خانما نیاین وسط برقصین خانما نرقصین و ال و بل و…

من عروسی نگرفتم 

راضی ام صدبارم برگردم عقب همینکارو میکنم 

حتی جشنای مهم زندگیمو هم فقط با خانواده هامون گرفتیم و باز جشن بزرگ نگرفتیم 

چون فامیل بشدت عقده ای و حسودی داریم دو طرف 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹