2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب خونه نیومد خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 49 پست
بحث فامیلاش ک وسط باشه دیگه هیشکیو نمیشناسه😔خسته شدم از رفتاراش

گفتم عزیزم مردا کلا یه مشت بچن که پوست می کنن تا بزرگ بشن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم عزیزم مردا کلا یه مشت بچن که پوست می کنن تا بزرگ بشن

منم همیشه میگم مرد ،بچه هستن فقط قد کشیدن ، بدون و عقل و منطق 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بحث فامیلاش ک وسط باشه دیگه هیشکیو نمیشناسه😔خسته شدم از رفتاراش

تو که از فامیلش بهش نزدیک تری !! بگو چند سال دیگه منو تو می‌مونیم فامیل میره

منم همیشه میگم مرد ،بچه هستن فقط قد کشیدن ، بدون و عقل و منطق

دقیقا خیلی از رفتارشون از روی عمد نیست متاسفانه بلد نیستن 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
دقیقا خیلی از رفتارشون از روی عمد نیست متاسفانه بلد نیستن

خب یاد گیری کار سختی نیست ، همه که همه چیو بلد نیستن یاد میگیرن منم نقص زیاد داشتم و دارم ولی سعی کردم برای بهبود زندگیم یاد بگیرم و گاهی یه چیزایی برام انجامش عذاب بوده ولی فقط برای دوام زندگی از خودم گذشتم تا بسازم 

چرا باهاش نرفتی. باغ رفتن که همش خوش گذرونیه. باهم میرفتین. از روی لج کردن با همسرت نمیری؟ یا فام ...

عزیزم میشه تایپک قبلیمو ببینی یلحظه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

اسی تو چرا باهاش نرفتی؟

نبودم عزیزم تاپیک قبلم گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

تو که از فامیلش بهش نزدیک تری !! بگو چند سال دیگه منو تو می‌مونیم فامیل میره

نههه ایناهمیشه هستن هیجانمیرن ظاهرا اون ک بایدبره منم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب تو که بیدار بودی 2بهش زنگ میزدیش میگفتی منتظرم چرا نیومدی

اگه براش مهم بود میومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نبودم عزیزم تاپیک قبلم گفتم

وقتی اومد خونه دعوا راه ننداز چون میفته به لجبازی این کار رو تکرار میکنه با سیاست پیش برو

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

عزیزم میشه تایپک قبلیمو ببینی یلحظه

دیدمش عزیزم.  که گفتی تا خانوادش زنگ میزنن بدون هماهنگی اوکی میده.  

میدونی من میگم هروز که زنگ نمیزنن.  ولی بعضی وقتا که حس میکنی خوش میگذره لج نکن تو هم برو.  ولی بعدا در فرصتی مناسب شوهرتو ادب کن. 

تو که نری اون بالاخره میره.  نذار همش تنها بره. و خانواذش چرت و پرت بگن پشت سرت

وقتی اومد خونه دعوا راه ننداز چون میفته به لجبازی این کار رو تکرار میکنه با سیاست پیش برو

اصن انگار دلم نمیخاد ببینمش یاباهاش حرف بزنم میخام قبل اینکه بیادبرم خونه مامانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40