2777
2789
عنوان

گوش پسرم صدا میده نمیتونه بخابه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 31 پست
اره گفت. جرم داخل گوشو با گوش پاککن فشار میدی میره داخل میچسبه ب اون ته. باعث میشه بسته شه

نمی‌دونستم ممنون گفتی عزیزم 

شما واسه پسرتون حوله گرم کن بزار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرمانخورده. ولی امروز حموم بود. دندونشم همش داغونه خرابه😓

پس شک نکن از دندونشه 

چون منم باردارم ی دندونم خرابه چن هفته اس زده ب گوشم صدامیده تیر میکشه یجوریع ماه اخرمه باید تحمل کنم برم درستش کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پس شک نکن از دندونشه چون منم باردارم ی دندونم خرابه چن هفته اس زده ب گوشم صدامیده تیر میکشه یجوریع م ...

وای خدا چقد بچم مشکلات داره😓دندونشو خاستیم ببریم گفتن همرو باهم درست میکنیم بیهوشش میکنیم.  نزدیک ۴۰ملیون میشه.  خدایی نداریم الان بدیم بچم بمیرم براش

وای خدا چقد بچم مشکلات داره😓دندونشو خاستیم ببریم گفتن همرو باهم درست میکنیم بیهوشش میکنیم. نزدیک ۴ ...

چرا باید همرو درست کنن وچرا باید بیهوشبشه برای رست کردن دندون؟؟اولین باره میشنوم مشکلش چیه 

شده یه وام بگیرید عزیزم واجبه دیگه دندوناش عفونت کنه میخایین چیکارکنین شایدم الان عفونت کرده فردا متخصص گوش نبریش پول اضفی وداروهای الکی .یه  راست برید دندون پزشکی  بهت قول میدم از دندونشه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا باید همرو درست کنن وچرا باید بیهوشبشه برای رست کردن دندون؟؟اولین باره میشنوم مشکلش چیه شده یه وا ...

اخه بردیم دوتاش ک سوراخ شده ب عصب رسیده رو درست کنن ب هیچ عنوان واینستاد گریه زاری کرد.  دکتر گف این بهیج وجه واینمیسته باید بیهوش بشه.  چون هزینه بیهوشی ۱۰ملیونه.  گف همه رو یهو باهم درست میکنیم.  

چهارپنج تاش ب عصب رسیده چنتاشم گف ترمیم میخاد 

اخه بردیم دوتاش ک سوراخ شده ب عصب رسیده رو درست کنن ب هیچ عنوان واینستاد گریه زاری کرد. دکتر گف این ...

باپسرت صحبت کن مشاوره خاستی ببرش که بتونی بدون بیهوشی درست کنی

عوارض داره ام ده تا دندون هم بیهوشیش..اصلا خوب نیس

اخه بردیم دوتاش ک سوراخ شده ب عصب رسیده رو درست کنن ب هیچ عنوان واینستاد گریه زاری کرد. دکتر گف این ...

دندوناش داغونه عزیزمن ..طفلک چقدر درعذابه.. من یدونه دندونم تازع  ب عصب رسیده گوش درد ولم نمیکنه پسرت دندونش سوراخ شده خاهش میکنم زودتر فکری کنید 

وام بگیرین طلابفروشین دندون خیلی مهمه

باپسرت صحبت کن مشاوره خاستی ببرش که بتونی بدون بیهوشی درست کنیعوارض داره ام ده تا دندون هم بیهوشیش.. ...

دکتراش میگفتن بچه سه ساله رو بیهوش کردیم ۱۳تا دندون درست کردیم.  میگن بیهوشیش کوتاهه و اصلا خطری نداره.  

میبردیم بخدا فقط هزینه رو ۱۶ملیون میگفتن الان کردن ۴۰ملیون نمیدونم چرا

دندوناش داغونه عزیزمن ..طفلک چقدر درعذابه.. من یدونه دندونم تازع ب عصب رسیده گوش درد ولم نمیکنه پسر ...

اره عزیزم. حتما میبریم.  همسرم میگ میبرمش.  من میگم یجا دگ رو پیدا کن. بچم اصلا غذا م نمیتونه بخوره. 

دکتراش میگفتن بچه سه ساله رو بیهوش کردیم ۱۳تا دندون درست کردیم. میگن بیهوشیش کوتاهه و اصلا خطری ندا ...

اگ میگن خطری نداره خب انجام بدین دکتر بهتر میدونه 

ولی من یسال باکلی اصرار و .. چون دندون  پزشکی مال عموی شوهرم بود قبول کردن ۴ تا دندونمو درست کنن.. میگفت همین ۴ تاام فشار زیادی رو مغزت میاره گفت اصلا بیشتر از ۴ تاامکان نداره مغزتحمل کنع

برای امین عجیب بود برام گفتین ده تا..شاید برای بچه هاخب فرق میکنه

اره عزیزم. حتما میبریم. همسرم میگ میبرمش. من میگم یجا دگ رو پیدا کن. بچم اصلا غذا م نمیتونه بخوره.

اره جاهای دیگم سوال کنید 

کدوم شهرید 

مشهد میشناسم من کلینیک حکمت عالیه دندنامو هرکدوم از ۸ سال پیش درست کردم سالمه مواداشون عالیه