2777
2789
عنوان

بگین که فقط مم عشق ابدی نمبینیم🤯😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 253 پست
اینو موافقم😂😂🤣🤣🤣یکم بریم بهشون پز بدیم 🤣🤣🤣ولی من نمیدونم چرا شاهین و طناز دوست دارم خیلی قشن ...

با شوهر هامون بریم فصل ۲ شرکت کنیم🤣🤣🤣🤣

بعد دعوا سر کاپل نیست اونجا سر مادر شوهر و خواهرشوهر و جاری🤣

کی به کیه با امیر حسین بود رفت مهراد 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندیدم برا بچه ها مناسبه

ما که دیدیم بزور تحمل میکنیم شما ندیدی یک لول جلویی🤧🤥

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

با شوهر هامون بریم فصل ۲ شرکت کنیم🤣🤣🤣🤣بعد دعوا سر کاپل نیست اونجا سر مادر شوهر و خواهرشوهر و جار ...

اونجا قشنگ سلیطه بودن نشون میدیم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کات میکنن 

الان سودا با مهراد رل زده 

کلی عکس دونفره عاشقانه هرروز اینستا میذارن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اونجا قشنگ سلیطه بودن نشون میدیم😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کات میکنن الان سودا با مهراد رل زده کلی عکس دو ...

سلیطه بود به کنار دنبال اثبات کردن اینیم که مال من بدتره😂😂

باز خوبه اینا ایران نیستن همونجا بمونن🤣😂

سلیطه بود به کنار دنبال اثبات کردن اینیم که مال من بدتره😂😂باز خوبه اینا ایران نیستن همونجا بمونن🤣 ...

وای اره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونجا میدون جنگ میشه🤣🤣🤣🤣🤣

وای اره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونجا میدون جنگ میشه🤣🤣🤣🤣🤣

من که حس میکنم اینا کامنت می‌خرن و طرفدار  تو اینستا که اینقدر خوبشو میگن والا تو تلگرام هرچی پیامه ضد همشونه😂

واقعا نتونستم ببینمش، قسمت اول رو از کنجکاوی دیدم به حدی مسخره بود وسطاش پاکش کردم

منم سر کنجکاوی دیدم ولی امان از فضولی و کنجکاوی من که تمومی نداره

من که حس میکنم اینا کامنت می‌خرن و طرفدار تو اینستا که اینقدر خوبشو میگن والا تو تلگرام هرچی پیامه ...

تو اینستا خیلی فحش میدن من اصلا خوب ندیدم

به نظرم کامنت خوب ممکنه خریده باشن

بعد تیک آبی هم میخرن؟؟

تو اینستا خیلی فحش میدن من اصلا خوب ندیدمبه نظرم کامنت خوب ممکنه خریده باشنبعد تیک آبی هم میخرن؟؟

اره همه چی خریدنی شده وگرنه مردم اینقدر هم قربون صدقه نمیرن تو کامنتا 

اقا منم تیک آبی میخوام برم بخرم🤣🤣🤣🤣

من خودم معروف یک جهانم تیک آبی که هیچ نارنجی دارم بیا منو بخر🤧

وای خدا عاشقتم 😂😂😂😂🤣🤣🤣

😂