2777
2789
عنوان

بگین که فقط مم عشق ابدی نمبینیم🤯😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 253 پست
قربونت برم قشنگم منم همینطور عزیزم😍😍😘😘🩷🩷🫂🫂💚💚🌸🌸

فدات گل❤

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی این دوتا میتونستن بهترین زوج جزیره باشن شاهین دلش با طناز نیست

اصلا تنها عشق واقعی جزیره و برنامه عشق سیاوش به طنازه 

همشون ادا درمیارن که کاپلشونو دوست دارن ولی سیاوش از رفتارش و حتی وقتی به طناز نگاه میکنه اشک تو چشاش جمع میشه قشنگ معلومه عاشق طنازه که اینم طناز نمیخوادش🥲

البته من حس میکنم جدیدن طناز یه کراش ریزی رو سیاوش زده و فهمیده شاهین به دردش نمیخوره فقط خدا کنه فردا سیا حذف نشه

اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟

عزیزی💚💚🩷🩷

دانیال و بهار حذف شدن حسمم رو 😍😍😂😂

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

اصلا تنها عشق واقعی جزیره و برنامه عشق سیاوش به طنازه همشون ادا درمیارن که کاپلشونو دوست دارن ولی سی ...

دانیال و بهار رفتن

@بهار2124‍ 

بیا گل😁🙆‍♀️💅

وای دیدی من الان تمومش کردم 😂😂😂😂

راستش گریم گرفت از گریه های الهه🙂💔

چه درست گفتی😂😂😂😂چه جنگی شد😂😂😂

اره ولی واقعا واسه بقیه شون متاسفم حال اون دختر بده بعد اینا مسخرش می‌کنند باید جفتشون میرفتن

اره ولی واقعا واسه بقیه شون متاسفم حال اون دختر بده بعد اینا مسخرش می‌کنند باید جفتشون میرفتن

اره جفت میرفتن بهتر بود ولی بهار واقعا اصلا حرف حالیش نبود

که رای دادن

اگه یادت باشه شاهین و سودا حرف میزدن دیدی گفتن‌ممکنه دوتا آدم بره ولی مثلا ضربدری بشه الی و مهبد برن

که شد بهار و دانیال دقبقا حرف شاهین شد ولی اسم ها برعکس یه چی دیگه شد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من فقط اونجایی که نگران گفت خودم رای حذفی بهت میدم عین بقیه خندم گرفت😂😂😂😂

😂😂 

اره جفت میرفتن بهتر بود ولی بهار واقعا اصلا حرف حالیش نبودکه رای دادناگه یادت باشه شاهین و سودا حرف ...

شاهین هم رای اش مهبد و الهه بود با سودا بقیه همکاری نکردن اگه مهبد میرفت ترانه غش میکرد😂