2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم کسی هس حرف بزنیم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 84 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه گفتم که فاصله سنیمون زیاد بودبعدم ما فقط یکبار همو دیدیمولی رفتارایشون خیلی واضح بود به من علا ...

علاقه مند نشده بهت فقط اون موقع زده بالا

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
منم‌چند بار بهم گفت نمیدونی چقد حالم بد شد اخه بیشور من همه چیمو گزاشتم پات

چطور نميدونم خودم سرم اومده ميفهمم چي ميگي

ميدوني ميلادم پسري نبود واقعا بخاد بازي كنه با كسي صبا سركار بود شبا باشگاه بعد باشگلش تازه بزور وقت ميكرد بريم بيرون

اصلا وقتي نداشت كه كار اضافي اي بكنهپس چيشد يهو

سریع رفته بود به واسطه گفته بود من ازش خوشم اومدهولی وقتی من اینجورگفتماینجوری گفت🥺

همون ک بهت گفتمه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...