2777
2789
فدات عزیزم کمکی نکردم ماشالا خودت با سلیقه ای عشقتون ماندگار و پایدار باشه ❤️در کنار هم بهترین روزها ...

ممنونم از آرزوی زیبایی که برامون کردی💟 شما هم لایق قشنگی‌ها هستی، امیدوارم کلی اتفاق خوب برات بیوفته💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این کلمن شیشه ای ها بخر توشون شربتای رنگی رنگی درست کن

کلمن شیشه‌ای ندارم، ولی پارچ خوشگل و فانتزی دارم. مرسی از پیشنهادت😻 توش لیموناد درست میکنم، برگ نعناع و ورق لیمو میندازم که خوشگلتر دیده بشه و میذارمش روی میز.

می تونین چند نوع از میوه های فصل رو خرد شده تو دسرخوری سرو کنین تک نفره، شیرینی هارو هم تکی نذارین برای هر چهار نفر داخل یه بشقاب بذارین

یا میوه هارو خرد کنین و کنار شیرینی های هر بشقاب تو یه شات جداگانه سرو کنین، قاطی هم نمیشن

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

می تونین چند نوع از میوه های فصل رو خرد شده تو دسرخوری سرو کنین تک نفره، شیرینی هارو هم تکی نذارین ب ...

وااای.. توی دسر خوری پایه بلند خیلی شیک دیده میییشه، ایول حتماااا همین کارو میکنم عالی بود ایده‌ات😻😻 مرررررسی😻

وااای.. توی دسر خوری پایه بلند خیلی شیک دیده میییشه، ایول حتماااا همین کارو میکنم عالی بود ایده‌ات😻 ...

عزیزم… 🥰 خواهش می کنم ♥️

عشق برات ♥️♥️

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷