دخترم: ويار شديد تهوع و استفراغ تا پنج ماه از همه گوشتها بدم ميامد، ميل جنسي زياد ، خواب زياد و تنبل شدم، ترشي بيشتر ميخوردم، رشد موهام خيلي كم، وزن كم اضافه كردم، ورم زياد كردم ، بيشتر دخترم تو پهلوهام بود و بيشتر باسن، و پهلوهام بزرگ شدند، پسرم : ويار كم بيشتر معده درد داشتم اون هم شب ها شروع ميشد، ميل جنسي صفر، خواب خيلي كم و زرنگ شدم، رشد موهام وحشتناك زياد شد، شكمم رو به جلو هست اصلا پهلو ندارم ، وزن هم خيلي اضافه كردم و اشتهام زياد و شيريني هم دوست داشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم به شدت خواب الود ویارم وحشتناک بد بود تهوع صب اونم ب شدت از همه چی بدم میومد .شیرینی خیلی دوس داشتم.سر این تهوعم فقط شب الانم هفته١٣ نه تهوع نه ویار اوایل حاملگی ترشح از سینه راستمم داشتم ترشیجات عشق منه نمک خیلی دوست دارم عاشق گوشتم ازچایی متنفرم سونوی ان تی گفت پسره ضربان قلبشم١٦٠
علایم برای هرکی متفاوته و جنبه ارثی داره همش دست خداست من خودم جنسیت نی نیم و نمیدونم ولی بنظرم پسر فقط وقتی حامله ایی بهت میگن چیه میگی پسرررررر یه اعتماد بنفس بالایی درونش نهفتس ولی اگه دختر نداشته باشی اجاقت کوره ....