2777
2789

یه بار هوای انگلستان شد ۳۲ درجه مردمش داشتن میمردن از گرما . با اینکه لباس زیاد نمیپوشن . من گفتم اگه اینا جای جنوبیای ما بودن چکار میکردن ۳۲ درجه که برای ما که مجبوریم حجاب داشته باشیم عادیه بعد اونا با دوتا تیکه لباس داشتن غش میکردن ما ایرانیا واقعا جامون بهشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برق نیست چیکار کنم پنکه روشن کردم نشستم‌جلوش

آها اگه قطعه که هیچی

ولی پنکه رو چجوری روشن کردی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یکی از عجیبترین تاپیکهای سایته.عجیبتر از استارتر که تو گرما کولر روشن نمیکنه اینان که گفتن ۳۵ درجه گ ...

عه کاربر دوس داشتنی بخاطر تاپیک های ترسناکش😌

اره خب بعضی جاها هست کمترین دماش 30هست اگر اخبار ببینی پس انچنان گرم محسوب نمیشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اگه جای ما جنوبی ها بودی میگفتی ۳۵ درجه خنکه

تقریبا جنوبیم😂

دمای متعادل ۲۵ درجس. ۳۵ طبق هر معیاری حساب کنی گرمه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فکر کنم شماها به سرما هم عادت ندارین نه؟برقای شما رو هم قطع میکنن؟ اینجا خیلی گرم نیست همش میگم کاش ...

اره اتفاقا دوسه ساعت قطع میشه 

سرما رو کی دوس نداره بگو تا من برم دو قسمتش کنم کاکا🤰🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

عه کاربر دوس داشتنی بخاطر تاپیک های ترسناکش😌اره خب بعضی جاها هست کمترین دماش 30هست اگر اخبار ببینی ...

قربون شما😍

منم نیمه اهوازی نیمه اصفهانیم و به گرما عادت دارم ولی باز به نظرم ۳۵ گرمه

تقریبا جنوبیم😂دمای متعادل ۲۵ درجس. ۳۵ طبق هر معیاری حساب کنی گرمه

دم ظهر هوا قشنگ ۶۰ درجه است الان که چهار عصره شده ۵۰ درجه منم باردارم پختن از گرما روزی دوساعت برقامون هم میره😐

قربون شما😍منم نیمه اهوازی نیمه اصفهانیم و به گرما عادت دارم ولی باز به نظرم ۳۵ گرمه

ماهم سمت جنوبیم دیه خیلی گرمه بعد فکرکن تو این گرما هر روز برقا بره

درست...

یکی از عجیبترین تاپیکهای سایته.عجیبتر از استارتر که تو گرما کولر روشن نمیکنه اینان که گفتن ۳۵ درجه گ ...

اگر جایی زندگی کنی ک دمای هواش ۵۰ درجه شایدم بیشتررررر باشه ..۳۵ درجه واست بهشت میشه 

دم ظهر هوا قشنگ ۶۰ درجه است الان که چهار عصره شده ۵۰ درجه منم باردارم پختن از گرما روزی دوساعت برقام ...

تا60میرسه؟؟؟؟

یه همسایه داشتم ابادانی بود سرما اینجا رو تحمل نداشت زود مریض میشد کلی لباس میپوشید نمیدونم شاید اون ...

اره بعضیا بدنشون هم ضعیفه...