2777
2789
عنوان

کل تاپیکا شده بخاطر بچم تحمل میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شش ماه با یکی عمیق معاشرت کنی میشه فهمید از رفتارای کوچیکش که در بعد بزرگتر چجوری خودشو نشون میده

امکان نداره تو شش ماه بشه همه ی رفتارهاشو آنالیز کرد 

تا به چالش زندگی نیوفتن و تو موقعیتش قرار نگیرن خود واقعیشون نشون نمیدن

تازه اگه هم اینطور باشه چه تضمینی میدی بعد از بچه دار شدن عوض نشن؟

نصف بیشتر مردا تو دوران بارداری زنشون از این رو به اون رو میشن

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

شما خودت هروق تجربه کردی نظر بده.انگار همه مردا از همون اول کثافتن.اکثر خیانتا بعد چندین سال از زندگی مشترک رو میشه،یا طرف بعد ده پونزده سال معتاد میشه،وگرنه مردم ب جز معدودی عقل دارن ک از آدم عوضی بچه نیارن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شش ماه با یکی عمیق معاشرت کنی میشه فهمید از رفتارای کوچیکش که در بعد بزرگتر چجوری خودشو نشون میده

نه همیشه اینجور نیس.  اینی ک شما میگی واسه خانوماییه ک از اول شوهرشان دست بزن و‌بددهنی داره یا مثلا بیکاره ازاول خسیسه ...اما بعضیا نه یهو شرایط عوض میشه شرایط کاریشون محیطیشون مالیشون اوناام عوض میشن عوضی میشن

parasoo1989@
چوبی سابقی؟

سلام عزیزم خوبی ؟

خودمم

کاربری دیگه ام تعلیق یه روز خورد

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

😅😅😅حرفت خنده داره عزیز

اولا کسی ک بفهمه همسر خوبی واسش نمیشه ک حتی تن ب ازدواج با اون ادم نمیده

دوما خیلیا از مردا اولش خوبن بعدها عوض میشن

تا وقتی ک تو شرایط کسی نبودی و نیستی نمیتونی درکش کنی پس قضاوت ممنوع 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

سلام عزیزم. اره جونم از پروفایلتو اسمت گفتم . یعنی اون یکی تعلیقه الان ؟ خودت خوبی اوضاع روبراهه؟ به ...

آره گلم بحث سیاسی کردم تا فردا تعلیق خوردم🤦‍♀️

عزیزم ممنونم از احوال پرسیت و محبتت

شکر خدا بد نیستم

اما اون دل دیگه دل نشد💔

به هر حال میگذره دیگه...

آره گلم بحث سیاسی کردم تا فردا تعلیق خوردم🤦‍♀️عزیزم ممنونم از احوال پرسیت و محبتتشکر خدا بد نیستمام ...

اره میفهممت. 💔💔شاید یروزی اگر خواستی درخواست دوستی دادم و مجبورت کردم قبول کنی 😂 راحتتربحرفیم. 

parasoo1989@
اره میفهممت. 💔💔شاید یروزی اگر خواستی درخواست دوستی دادم و مجبورت کردم قبول کنی 😂 راحتتربحرفیم.

عزیزممممم با افتخار قبول میکنم 

شما دوستای قدیمی نابید نااااب🥲🥺