2777
2789
عنوان

عکسم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 32 پست
😐

ولی راست میگه 

چندین کاربر بودن که عکس هاشون رو برداشتن گذاشتن اینستاگرام

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان همه عکساشونو اینستا میزارن پروفایل میزارن گذاشت تون زمان که زن رو قایم میکردن میترسوندنش اگه یه ...

بعضی ها خانواده شون نسبت به گذاشتن عکس در فضای مجازی واکنش نشون میدن و دوست ندارن بزارن

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

اون مال عهد بوق بود و وقیح بود

نه مال همین یکی دوماه پیش بود شایدم کمتر

الان همه عکساشونو اینستا میزارن پروفایل میزارن گذاشت تون زمان که زن رو قایم میکردن میترسوندنش اگه یه ...

نه بین منظورم وایه دختر بود ک الان اقایون عکسشو بینن هعی بهش درخواس میدن 

منطورم این بود

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

مگه هست از این خانواده ها هنوزم چقدر من پیشرفت کردیم 🫠

بله خیلییییییییی زیادم هست

اعصابم خورد شد با این طرز تفکراتتون بحث نکنیم بهتره

اره بین نظرات و سلیقه ها مقاوته منم به اون دوست دیگم گفتم 

بهرحال نظر شماهم قابل احترامه برام

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم