2777
2789
عنوان

فیلم پیرپسر خوبه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 43 پست
موضوع چیه

یه پدر که بیمار جنسی هست که دوتا زنش رو کشته و در حیات خونه دفن کرده با پسرش یه عشق مشترک دارن و در اخر پسرشم میکشه

کلا فیلم بدرد بخوری نبود چون همش حرفای زشت و رکیک میزدن

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پدر که بیمار جنسی هست که دوتا زنش رو کشته و در حیات خونه دفن کرده با پسرش یه عشق مشترک دارن و در ...

وییییییییی

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

دیگه همه فیلم ها دارن آموزش دروغ گویی وحرف هارکیک میدن عادی سازی هم کردن دیگهو اینکه همشم میبینی یه ...

اینجا دیگه کار از سیگار گذشته راحت از خونه خالی و تخت و حرفای مثبت هجده میزنن

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

من ندیدم هنوز ولی شنیدم که پر از حرف رکیک و درمورد یه پیرمرده با پسراش سر یه زنه درافتاده که کی زودت ...

حتما جو بازیگرا همینه که کل فیلماشون همین مدلیه

همش خیانت و فساد و فحشا و روابط آزاد 

سیگار و ویپ 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینجا دیگه کار از سیگار گذشته راحت از خونه خالی و تخت و حرفای مثبت هجده میزنن

یه فیلمی هم من یه تیکه هاشو اینستا دیدم که بخاطرش مثلا لیلی رشیدی ۹۰ روز حبس گرفته

امیر جدیدی تبریه شده

امیرجدیدی میگه داغی؟

میگه داغ داغم و کلی چرت و پرت دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سر چی پسرشو میکشه ؟ بخاطر همون زنه

پدره به زنه پول میده میگه بزار بیام شبو خونت بمونم بعد به پسرم بگم که باتو رابطه داشتم زنه هم چون بدهکار بود قبول میکنه

اخر هم این زن سوم رو هم میکشه و پیش اون تا زن قبلیش دفن میکنه

و در اخر پسرشم میکشه تو درگیری

من همون روزهای اول رفتم دیدم

بیش از سه ساعته

من ترجیح میدادم وقتمو بذارم برای یه فیلم بهتر

ولی برای یه بار دیدن بدددد نبود

البته طولانی بود و گاهی حوصله سر بر

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.