2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2965 بازدید | 46 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خودمم سوال نپرسیدم یه بار ۷ سالگی بود خودش تعریف کرد دوباره دیشب موقع خواب کلی تعریف کرد

اره ازش نپرس هر وقت تعریف کرد فقط گوش کن بگو شبیه رویا و داستانه و این حرفا وگرنه واقعا افسرده میشه...مشغولش کن یادش بره

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
خودش میگه من زندگیم رو دوست داشتم چرا خواستی من رو بدنیا بیاری یه نوری امد ذره ذره کوچیک شدم

عجب

میتونی با برنامه زندگی پس از زندگی ارتباط داشته باشی؟

از اقای عباس موزون بپرس

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
من فقط کلام الله رو انتقال دادم به شخصی که فکر میکنم به الله اعتقاد داره 🩵من کفر نمیدونستم تا اینکه ...

ما ایرانی هستیم نه عرب و نه شیعه شماهم اگر چیزی بهتون میگن کره ودروغ چطور ادیان دیگ رو قبول ندارین ولی دوست دارین وزور میگین ک ک حتما باید مردم وانسانها بیان به حرفهای امثال شما ک هرچی میگین اعتقادداشته باشن چرا فکر میکنن هرچی شما میگین درسته هست دین هم توسط انسانها ساخته شده ازخودتون خرافات و مسخره بازی درنیارید همه انسانها حق در هرکجا که هستن به هرچیزی ک میخوان اعتقاد داشته باشن ولی باتوجه به قوانین کشورخودشون ولی ن مث ایرانمان ک به قهقرا رفته وبا خزعبلات وخرافات شما ها پرشده تو مغز مردم شما خودتون اعتقاد دارین داشته باشین نه من ن امثال من مشکلی نداریم نژاد. پرست نباشید و تفاوت نگذارید بین هم دیگ ولی حق ندارید زور بگید