2777
2789
عنوان

موهایی که میفروشن چیکارشون میکنن برام سواله

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 39 پست
این پولا بی برکته چون عمل حرام انجام داده معمولا مو رو نباید کسی ببینه چه ببری بریزی دور چه رو سرت ب ...

نه اصلا 

حکم شرعیش رو ما پرسیدیم اشکالی نداره 

حالا مردم دوریال پول از این راه دستشون اومد تند حرومش نکنین

موی بریده شده که دیگه حرام نیست

بعدم کی می خواد بفهمه مال منه؟

اون که کوتاهش می کنه زنه 

هرمردی هم ببینه نمی دونه مال کیه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این پولا بی برکته چون عمل حرام انجام داده معمولا مو رو نباید کسی ببینه چه ببری بریزی دور چه رو سرت ب ...

😐😐😐حرام‌؟؟؟؟

چه ربطی داره وقتی مو رفته با هزار تا موی دیگه قاطی شده کی میخاد بفهمه کدوم مال آدمه ؟

از پشم حاج عبدالله که بهتره موی سر زنامعلوم نیس پشمک حاج عبدالله رو از پشم کجای عبدالله استفادا میکن ...

اییییییییییی نگوووووووو

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

مشکل شرعی نداره اصلاااا 

گندش نکن

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..