شوهرم خیلی بدغذاس هر غذایی نمیخوره منم خیلی تو انتخاب غذا اذیت میشم 😔امشب گفتم سوپ و شوید پلو با لوبیا درست کنم بخوره تا رسید چون سوپ سرد شده بود آبش رفته بود گفتم الان یکم اب بزنم چون جو توش بود آبش رفته شروع کرد داد زدن تو بلد نیستی آشپزی کنی غذاتو جلو سگ بندازم نمیخوره😔😔😔خیلی حالم گرفت
تا میام بهش بگم چته داد میزنه😔جاشو عوض کرد رفت تو پذیرایی خوابید
اره جدیدا انگار مد شده جا خوابشونو عوض میکنن همین الان شوهرمم رفت ی اتاق دیگه خوابید
از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم...
از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم...