2777
2789

اول برنج نيم دانه با سه تا چهار برابر آب بزار تا بپزه وقتي كامل پخت بهش شير اضافه كن بعد از چند قل جوش بهش شكر كه تقريبا دو يا سه برابر برنجت بستگي به اين داره خودت چقدر شيرين ميپسندي بهش اضافه كن وقتي غليظ شد و به غلظت ماست رسيد بهش نصف اندازه برنجت خامه و نصف اندازه برنجت گلاب اضافه كن و هم بزن و خاموش

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرش کجاست خواهر؟

درستش كردم 😁 يادم رفت خاخور جان

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

من همیشه واسه پسرم که متاسفانه مشکل داره و جویدن هم بلد نیس شیربرنج درست میکنم 

اینطوری:

برنج یا برنج نیم دانه را خوب مبشورم بعد بجای آب با شیر خیس میکنم خوشمزه تر میشه 

بعد میذارم خوب بپزه وقتی پخت شیر رو بهش اضافه میکنم و بعد که از حالت آبکی بودن دراومد خاموش میکنم و نمک و هر ادویه دیگه ای خواستم بهش میرنم

من خودم هم با نمک بیشتر می‌پسندم 

شیرین  زیاد دوس ندارم و نمیشه هم دائم شیرینی به پسرم بدم ضرر داره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

برنج ایرانی رو بزار با آب بپزه . یه بند انگشت روش آب داشته باشه. وقتی آبش خشک شد شیر بریز بزار بجوشه با دو تا هل و شکر هر چقدر می خوای. هم بزن ته نگیره . شیر نباید خشک بشه ها.  یکم باید شیر داشته باشه. بعد آخر که خاموش کردی گلاب بریزی دو قاشق

پلوپز من يك گزينه داره براي شير برنج

يك پيمانه برنج رو با يك بطري شير از شب قبل ميزارم خيس بخوره و بامقدار لازم شكر مي ريزم تو پلوپز. توش  كمي پودر هل و گلاب و اگه زعفروني دوست داشتي زعفرون دم شده مي ريزم. مي ذارم تا صبح مي پزه.عجب بويي مي كنه سر صيحي. شايد بعضي وقتا براي اينكه سفارشي تر بشه كمي هم خامه بريزم. من هميشه براي صبح جمعه شيربرنج مي ذارم

خیلی آسونه عزیزم. 

اول برنج رو بزار بپزه با نوک قاشق نمک. اندازه ای که له له بشه عجله داشتی ۲۰ دقیقه ای تو زودپز له میشه. 

له که شد نبات (اگر داشتی) و شکر بزن شیر هم بریز و بزار کمی بجوشه. بعد زیرشو کم کن دوس داشتی پودر هل هم بزن. توی ظرف که ریختی دارچین بپاش روش.