2777
2789
عنوان

کاشکی مهاجرت یه آرزو نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
کاشکی یه روزی برسه که نه تنها جوونای کشورم آرزوی رفتن نداشته باشن بلکه اونایی هم که رفتن برگردن

از ته دل آمین

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
پولدار ها باید تجربه بکنن حتی اگه برشون کردونن هم هنوز اندازه ما غم و غصه نخوردن

ببین الان همین آمریکا بخاطر تراول بن به ایرانی ها ویزای تحصیلی نمی‌ده 

کانادا هم داره ریجکت می‌کنه 

اینایی هم که تحصیلی اپلای میکنن ، عموما رزومه قوی دارن که میتونن فاند بگیرن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان واقعا بخاطر ملیت اکثر ویزاهای تحصیلی داره ریجکت میشه 🫠 دیگه پولدار و بی پول دارن اینو تجربه می ...

عزیز یسوال دارم. اگر واسه ارشد رفت  اونور، چقدر تاثیر داره که موفق بشیم برای دکترا فاند بگیریم  تا اینکه از همینجا برای دکترا فاند گرفت؟ راحت تر میشه اینطوری بنظرت؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
عزیز یسوال دارم. اگر واسه ارشد رفت اونور، چقدر تاثیر داره که موفق بشیم برای دکترا فاند بگیریم تا ا ...

سلام

صددرصد شانس گرفتن فاند بیشتره اگر ارشد خارج ایران باشه چون موقعیت های پژوهشی بیشتری توی ارشد در اختیار دانشجو قرار میدن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)