2777
2789
عنوان

مهمان لطفا بیاین سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 25 پست

اگه استکان خشک شده  اضافه بود ،میبرم 

واگه تعداد استکان ها کم بود سریع می‌شورم و میگذارم خشک شدن. بعد پذیرایی کامل که انجام شد تا اون موقع احتمالا خشک میشن

واگه نشده بود با دستمال خشک میکنم

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استکان ها را میشورم با ریکا یا یه سری جدید میارم

مربا هم میریزم سرجاش چون نمیشه با کاسه بزاری تو یخچال مربا بو میگیره البته قاشق میزارم رو هر کدوم

یا بعضیا دیدم شیشه مربا را با کاسه و قاشق میارن سر سفره هرکسی دوست داشت بریزه برا خودش .اصولا وقتی چند مدل صبحانه باشه این کار را میکنن

ده بار هم چای بریزم استکان هارو می شورم بعد چای میریزم 

سوال دومت هم در مورد مربا هر چی تو پیاله بمونه دوباره خالی می کنم تو ظرف اصلی 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
سوال دومم آینه که شما وقتی مهمون برای یه هفته داشته باشید صبحانه وقتی مربا میریزید تو پیاله بعد صبحا ...

بار دوم چایی میشورم خشک میکنم 

مربا هم قاشق توش میذارم دوباره برمیگردونم سر ظرف اصلی

زمانی نمیبره ک

سوال دومم آینه که شما وقتی مهمون برای یه هفته داشته باشید صبحانه وقتی مربا میریزید تو پیاله بعد صبحا ...

توی ظرف مربا برگردون..توی پیاله باشه هم بوی یخچال میگیره هم یخچال بی نظم میشه

الان که قوری وارمر دار هم پریکس دارم هم برنزی

ولی اگر چای نیارم رو میز

استکانا یا لیوانا رو‌که جمع کردم میشورم میزارم خشک شه تو یسری لیوان دیگه چای میریزم

سری بعدی اگر چای اوردم قبلیا خشکن

مامان دوتا گل پسر

آخه تعداد بالا تکی چجوری سخته

تا ده یا ۱۲نفر جوابه اصولا هر سری مهمون میاد دوبار لیوان میارم بیرون 

بعد اون دیگ هرکس خواست جدا لیوانش میبرم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اگه استکان خشک شده اضافه بود ،میبرم واگه تعداد استکان ها کم بود سریع می‌شورم و میگذارم خشک شدن. بعد ...

آخه میدونی که بعد شما یا نهار دو دور چای رو پشت سر هم میخورن خودش خشک نمیشه باید با دستمال پاک کنیم

ما یا استکان جدید میاریم یا سریع با اسکاچ و مایع میشوریم تا آبش رفت چای بعدی میریزیم

من کلا جای برم اگر فقط با آب بشورن دیگه چای دوم نمیخورم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️