2777
2789
عنوان

اسم علی

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
چندماه پیش بود فکر می‌کنم..به همشون متوسل شدم و هیچی به هیچی..حتی ی مدت نادعلی میخوندم.

ببین عزیزم من پارسال حامله بودم خیلی دلم علی می خواست حتی قبل از بارداریم.تا ماه هشتم گفتن دختره روزی که تو ماه هشتم سونو شدم همش زیر لب یا علی میگفتم.خانمه گفت بچه پسره خیلی خوشحال شدم که علی دار شدم ولی علیمو روز زایمان از دست دادم.فکر کن برسی به حاجتت ولی لحظه اخر ازت بگیرن.ولی هنوز عاشق حضرت علیم و میدونم اون دنیا یه علی دارم.خیلی وقتا خیلی چیزا به صلاحمون نیست.ما می‌سپاریم به خدا اگه صلاح بود میشه نبود نمیشن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین عزیزم من پارسال حامله بودم خیلی دلم علی می خواست حتی قبل از بارداریم.تا ماه هشتم گفتن دختره روز ...

عزیزم انشالله به هرچی که از خدا می خواهید برسید🩷من چون تو خواب بهم گفتند به چیزی که میخام میرسم و نرسیدم و همش بدبیاری پشت بدبیاری دیگه خسته شدم💔واسه همین حس میکنم اگه باز به خدا نزدیک بشم عذاب میکشم.هرچند همین الانش هم آرامش ندارم.

من یچیزی رو خیلی از ته دل میخام.. حتی تو خواب بهم الهام شد ازش دست نکشم وگرنه عذاب میکشم..به حرفشون ...

پست قبلی گفتی دیگه دوسشون نداری من یه روز به اینجا رسیدم ولی با خودم میگفتم من حتی دوست داشتن شمارو دوست دارم چون ما ذاتا خوبی و آدمای خوبو دوس داریم امام رضا ضامن آهو شده از این خوبتر مگه دیدی؟ 

میدونی چیزایی ک ما میخوایم خیلی چیز دیگه برا رسیدن بهش دخیل هستن به نظرم شاکر بودن برا چیزایی ک داری کم کم رضایت رو ایجاد میکنن و اصرار آدما کم میشه و میدونن این چیز الان و اینجا صلاح نبوده برات آرزوی آرامش میکنم و اینکه یادت باشه خدا مهربونه همونطور که اسمش بخشنده س یکی دیگه از اسم‌اش مهربونه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

عزیزم انشالله به هرچی که از خدا می خواهید برسید🩷من چون تو خواب بهم گفتند به چیزی که میخام میرسم و ن ...

از من می‌شنوی یه کم مطالعه کن انشالله عزیزم می‌رسی به خواستت.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

پست قبلی گفتی دیگه دوسشون نداری من یه روز به اینجا رسیدم ولی با خودم میگفتم من حتی دوست داشتن شمارو ...

پس اگه چیزای دیگه واسه رسیدن بهش دخیل هستن، ینی اینکه هنوز زوده و وقتش نرسیده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز