2777
2789
عنوان

🚨قبل از هجوم بلایاااا توبه کنیم و آماده ظهور شویم

| مشاهده متن کامل بحث + 15901 بازدید | 1612 پست
من خیلی ارادت خاصی به ائمه اطهار دارم خصوصا سالار شهیدان از بچگی کلا دوسشون داشتم. هر شب نمازشب میخو ...

التماس دعا عزیزم ❤️ 🙏 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خواهران مومنم التماس دعای فراوان دارم خیلی گرفتارم

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهران مومنم التماس دعای فراوان دارم خیلی گرفتارم

الهی آرامش مهمون همیشگی زندگیت باشه 🌹 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من خیلی ارادت خاصی به ائمه اطهار دارم خصوصا سالار شهیدان از بچگی کلا دوسشون داشتم. هر شب نمازشب میخو ...

التماس دعا دارم خواهر.  خیلی گرفتار و بدهکار شدم   برام دعاکن. اجرت با سیدالشهدا🙏🏻نرگس کریمی. 

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

صدای اول از از اسمان است که صدای جبرئیل است و از اسمان می اید در شب جمعه 23 ماه مبارک رمضان که میفرم ...

کاش واقعا تاپیکی زده بشه درمورد این موضوعات. چی باعث شده عده زیادی از مردم دست به کارای کثفیانه بزنن.‌ بخدا زندگی معمولی و ساده هزاران شرف داره

..

صدای اول از از اسمان است که صدای جبرئیل است و از اسمان می اید در شب جمعه 23 ماه مبارک رمضان که میفرم ...

بله انشالله همه ما عمر داشته باشیم ظهور منجیمون رو ببینیم 

اما من جواب سوالمو متوجه نشدم 

میگن سمت صدا برید 

خب یعنی کدوم سمت؟ چپ راست چجوری سمت صدا بریم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

الهی آرامش مهمون همیشگی زندگیت باشه 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آ ...

توروخدا سر نمازاتون دعام‌کنید. من کسی رو ندارم تواین دنیا. خواهری کنید درحق م💚🤲🏻🙏🏻

الهم عجل لولیک الفرج ب حق خانم زینب کبری💚

دورت بگردم قسمتت باشه سر راهت قرار میگیره شمام فعالیت های اجتماعیت رو داشته باش و دیده بشو... تا انش ...

والا من همیشه تا الان همه تلاشمو میکنم اونجور که خدا هم راضی باشه و هم حضرت فاطمه . خدا کنه قراربگیره سر راهم . این تنها ارزوییه که دارم . چون واقعا دلم پاکه و اهل زندگی کردنم. تو هم دعام کن اجی🙏🏻

..

به نام خدا☘️🌺 بگو: ای بندگان من که [با ارتکاب گناه] بر خود زیاده روی کردید!  از رحمت خ ...

خدا به داد مردم غزه برسه انشالله ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

#غزه‍ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم