2777
2789
عنوان

عشق سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 34 پست

من وقتی عکسشو تو پرفایلش می بینم قلبم تیر می کشه سینه ام سنگین میشه پر از خاطره هاش می شم با اینکه جفتمون ازدواج کردیم و بچه داریم😔

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
منم چند شب پیش خوابشو دیدم ازم کمک میخواست یجا گیرافتاده بود چند روزه تا جلوی در امورمشترکین میرم ک ...

ولش کن زندگیتو خراب نکن گلم😘😘😘😊

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم چند شب پیش خوابشو دیدم ازم کمک میخواست یجا گیرافتاده بود چند روزه تا جلوی در امورمشترکین میرم ک ...

😁😁😁بخدا منم چن وقت پیش خوابشو دیدم   ک فقط نگام میکرد😑😑بالای یه کوه بلند بودیم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عاشقی ب قیافه نیس:)

بابا ۶سال عاشقش بودم قیافه چیه. الان دیدمش به خودم گفتم یا خدا چقده گنده بوده من اون روزا اینا نمیدیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من وقتی عکسشو تو پرفایلش می بینم قلبم تیر می کشه سینه ام سنگین میشه پر از خاطره هاش می شم با اینکه ج ...

چه همه کار می کنی وقتی میبینی عکسشو 

منکه از تبلی فقط میگم پخ با این عشقای سه در چارم😆😆😆

من امضا ندارم
منم جدیدا یک شب در ميون مياد ب خوابم 😍

چرا واقعا😯😯خیلی ام  تحفه ان😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم امضات یعنی چی

یعنی همون دیگه😀😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
وای خوشلحالت اسپند دود کن

فدااات گلممم😘😘😘😘😘