2777
2789

تشخیص 100درصدی اوتیسم در آزمایش غربالگری سه ماهه اول!!!!!؟؟؟؟؟؟

بزودی کلیپ ویدئو در مورد این موضوع خواهم گفت که تشخیص داده میشه یا خیر.............

پاسخ برخی سوالات کاربران عزیز  از همین تاپیک انجام میشه تا تمام کاربران عزیز استفاده کنن و از تکرار سوالای مشابه جلوگیری شود.

• آزمایش کم خونی پیش از ازدواج برای چیه؟؟
  • ما توی خانواده ناشنوایی داریم باید چکار کنیم برای تست ژنتیک؟؟
  • پدرم بیماری هانتیگتن داره خیلی میترسم منم مبتلا بشم؟؟
  • من بیماری پیسی دارم به بچم منتقل میشه؟؟
  • همه آزمایشات ژنتیکی  و پزشکی دوران بارداری سالم بود اما بچم بیمار بدنیا اومد؟؟
  • چندین بار باردار شدم و جنین هام سقط شدن باید چکار کنم چه تست ژنتیکی بدم؟؟
  • من بیماری ام اس دارم چند درصد ممکنه به بچم منتقل بشه؟؟
  • آیا همه بیماریهای ژنتیکی ارثی هستن؟؟
  • بیماری دلقکی چیه و چطور باید جلوشو بگیریم؟؟
  • سابقه بیماریSMA داریم باید چکار کینم قبل از بارداری؟؟

سوالات خودتون رو در لینک زیر بپرسید و از ارسال پیام خصوصی حتی الامکان خودداری کنید مرسی

لینک زیر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16605058/سوالات-خودتون-رو-از-مشاوره-ژنتیک-بپرسید?postId=389009429

💢 سابقه کاری در حیطه مشاوره ژنتیک از سال1392 تا کنون💢 مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری***رسم شجره نامه خانوادگی با نرم افزار پیشرفته رسم شجره***ارائه آزمایشات ژنتیکی مورد نیاز***راه های پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی***غربالگری سه ماهه اول بارداری***تعیین جنسیت به روشPGD***حذف بیماریهای ژنتیکی به روشPGD***تفسیر آزمایشات خون پیش از ازدواج مرکز بهداشت***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهت اطلاع کاریبران عزیز 

لطفا با دقت تاپیک رو بخونید..............

این دقیقا سوالی بوده که کاربر عزیزی از بنده پرسیده 

بنده عرض نکردم که در غربالگری تشخیص داده میشه(( برای همدیگه احترام قائل بشید)) ممنون میشم

این تاپیک زدم جون سوال خیلی از مادرای باردار بوده 

با تشکر از شما

💢 سابقه کاری در حیطه مشاوره ژنتیک از سال1392 تا کنون💢 مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری***رسم شجره نامه خانوادگی با نرم افزار پیشرفته رسم شجره***ارائه آزمایشات ژنتیکی مورد نیاز***راه های پیشگیری از بیماریهای ژنتیکی***غربالگری سه ماهه اول بارداری***تعیین جنسیت به روشPGD***حذف بیماریهای ژنتیکی به روشPGD***تفسیر آزمایشات خون پیش از ازدواج مرکز بهداشت***