2777
2789
لباس خریدم،جنس خریدم،فرق نداره از کجا بخری

سلام وقتتون بخیر وام شاپ اون ۱۰ تومن برام باز کرده برای اینکه بتونم بگیرم چقدر باید از کارت خوان کارت بکشم یکجا ۱۰ میلیون بکشم که ۱۰ تومن وام برام باز کنه ؟؟ میتونید راهنماییم کنید همسرم مغازه داره میتونم کارت خوان همسرم استفاده کنم؟

از کجا باید درخواست داد؟

برای من چرا فعال نیست؟

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقتتون بخیر وام شاپ اون ۱۰ تومن برام باز کرده برای اینکه بتونم بگیرم چقدر باید از کارت خوان کار ...

سلام گلی

وام ۱۰ میلیونی ربطی به خرید نداره ،باید سه ماه بالای ۳ میلیون تو حسابت باشه

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

از کجا باید درخواست داد؟برای من چرا فعال نیست؟

وقتی نصب میکنی وام شاپلون تا یکماه فعاله 

شاید توجه نکردید 

ولی وام ۱۰ میلیونی خودت باید فعالش کنی 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

سلام گلم شما گرفتبد؟ من ده تومن برام فعال شده برم بدم به پارسیان میشه

احتمالاً تا الآن وام رو استفاده کرده باشید و متوجه شده باشید که به چه شکل هست اما من باز توضیح میدم که برای دیگر دوستان تا حدودی روشن بشه.

این وام، وام خرید کالا یا خدمات هست و با اون وام‌های شش قسطه بلو که تاحالا گرفتید متفاوته. و با توجه به خوش‌حسابی و پرداخت به موقع اقساط وام‌های گذشته‌تون بهتون تعلق میگیره.

فرقی نمیکنه خریدتون چی باشه، حتی روی پرداخت اقساطتون و هر خریدی که از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی یا پوز فروشگاهی که بالای 500هزار تومن انجام داده باشین میتونین وام بگیرین. یعنی شما از زمانی که این گزینه براتون فعال شده 2 ماه فرصت دارید که مثلاً به اندازه 10 یا 20 میلیونی که خودش گفته خرید کنید و بلو هم پولتونو بهتون برمیگردونه.

البته به نظرم نمیشه بهش گفت وام چون در واقع پول خودتون بهتون برمیگرده و طی 3 ماه باید اونو برگردونین. انگار از کسی یه پول دستی گرفتین با این تفاوت که باید درجا به اندازه 4 درصد از کل مبلغ هم هزینه خدمات دیجیتال بپردازید.

بنظرم اصلاً معقول نیست و بجاش اگر از خرید اقساطی اسنپ‌پی و دیجیکالا استفاده کنید خیلی بهتره.