2777
2789
عنوان

پسرممممم😭😭😭😭🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 25 پست
عزیزم ماه پیش برا چکاپ ب دکتر گفتم یکم بی اشتهاست بهش اگه لازمه دارو بدین گفت همین آهن و مولتی کافیه ...

چرا هی همه میگن ببر دکتر ؟ این طبیعیه همه بچه ها اینجور میشن پسر منم هفته پیش  اینجور بود یک هفته غذا نخورد به خاطر یبوست بود شیاف زدم شکمش کار کرد غذاشم خوب شد یا دندونشه یا دلش درد میکنه اگر دیدی نمودارش داره نزولی میشه بی قراری میکنه خوابش بد شده باید ببری دکتر مکملاشم مارکشو عوض کن میخوره مولتی پدیابست بده اهن لیپوزفرت اینا مزش خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هی همه میگن ببر دکتر ؟ این طبیعیه همه بچه ها اینجور میشن پسر منم هفته پیش اینجور بود یک هفته غذ ...

از من یبوست نداره اما جای دندون های آسیابش قرمز و برآمده ست 

مولتی ویتا میکس ،اهن هم لیپزوفرفوت

. آهنش خوبه. مولتی بیبی جویس به نظرم خیلی بهتره. احتمالا داره دندون درمیاره. اصلا هیچ کاری رو به زور انجام نده. قطره هم زوری بهش نده .سعی کن وقتی قطره میدی سیر نباشه. مخصوصا مولتی رو که خودش سنگینه. اگه با قطره چکون نمیخوره قاشق رو امتحان کن. 

برگرد که بر بهارمان میخندن" یک عده به حال زارمان میخندن" آنقدر نبودنت به طول انجامید" دارند به انتظارمان میخندند" اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم ماه پیش برا چکاپ ب دکتر گفتم یکم بی اشتهاست بهش اگه لازمه دارو بدین گفت همین آهن و مولتی کافیه ...

تب و ....نداره؟

اگ علائم خاصی نداره احتمالا بخاطر دندون هستش و طبیعیه.

همون شیرخشک رو هرچقدر میخوره بده.

بستنی و دنت هم امتحان کن 

تب و ....نداره؟اگ علائم خاصی نداره احتمالا بخاطر دندون هستش و طبیعیه.همون شیرخشک رو هرچقدر میخوره بد ...

نه عزیزم اصلا مریض نیست ،فقط ب غذا بی میل شده همه رو میده بیرون ،ممنون از راهنماییت

نه عزیزم اصلا مریض نیست ،فقط ب غذا بی میل شده همه رو میده بیرون ،ممنون از راهنماییت

بچه من وقتی دندون در میاورد اینطوری بود چون لثه هاشون ملتهب میشه.به زور غذا نده چون اذیت میشه.

آب میوه طبیعی و شیر و بستنی و دنت رو امتحان کن بچه من اینارو میخورد و دکترش میگف وقتی به غذا بی میله دنت بهش بده عیب نداره ولی دائم نده.

بستنی هم همینطور