2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون پولاشو از شما پنهون کنه و ب کارت پدرش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 52 پست

اول میشینم فکرمیکنم یاکارورفتاری کردم اینکارومیکنه بعداگردیدم مقصرنیستم خرشومیگیرم  ازاسمون اویزونش میکنم هرچی پنهون کرده بریزه پایین  توزندگی ازدروغ وپنهونکاری متنفرم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان چن وقته میگم دندونم درد میکنه پول نمیده برم درست کن چون دیروز رقتم ازمایش دادم هزینش شد ۲ می ...

بگو بدبخت پولاتو میدی اونا اونیکی بچه ها میان میخورن میرن، بنظرم کم نیار دعواراه بنداز

خدا نکرده من اگه جای تو بودم، اصلا سرک نمی کشیدم و دخالت نمیکردم که چقدر پول داره یا نداره

فقط وقتی که یه هزینه ای داشتم اونم هزینه ی ضروری مثل دندون، ازش مطالبه میکردم که هزینه رو بده، می‌گفت ندارم روزگارش رو شب میکردم میگفتم برو پول دربیار فقط هر کاری میکنی هزینه رو بده

هزینه های درمان جزو نفقه ی شما حساب میشه و پرداختش واجبه

I will always love you❤️💖💗

اول میشینم فکرمیکنم یاکارورفتاری کردم اینکارومیکنه بعداگردیدم مقصرنیستم خرشومیگیرم ازاسمون اویزونش ...

میگم دگ چون رفتم تومحرم برای خودم کفش خریدم و یدونم دیروز رفتم ازمایش دادم ۲ میلیون شد شاید بخاطراین میگه اگ بزنم ب کارت خودم این دفه هم میره دندونشو پرمیکنه 

خدا نکرده من اگه جای تو بودم، اصلا سرک نمی کشیدم و دخالت نمیکردم که چقدر پول داره یا ندارهفقط وقتی ک ...

خیلی خوب گفتی وقتی میگم میگه هنوز ندادن شیر بردن واریز نکردن وای درصورتی ک کارت پدرشو میده فک میکنه نمیدونم 

میگم دگ چون رفتم تومحرم برای خودم کفش خریدم و یدونم دیروز رفتم ازمایش دادم ۲ میلیون شد شاید بخاطراین ...

قبلاهم اینکارمیکرد؟؟ اگرنه یباربگومتنفرم اززن وشوهرای یه چیزیوپنهون میکنن   بنظرم اعتمادنباشه بایدزندگیواتش کشید مستقیم نگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من جدا میشم ازش. صد در صدددددد

شریک زندگی یعنی شریک همه چی! 

بعضی آقایون فکر میکنن زن یعنی فقط شریک بدبختی و نداری و بدبختی و بشور و بساب و بپز! 

شوهر من تمام حساب های مالیش شفافه، هر چی میخواد بخره اطلاع میده. برای پدرش اینا حتی نون هم می‌خره میره برای خودش پولشو کارت به کارت میکنه، در این حد میفهمه زندگی منو اونا از هم جداس