2777
2789
عنوان

کسی میدونه چه انگشت پام حنایی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
از نظر ماوراییذخوب نیستاز نظر پزشکی کفش نامناسب پوشیدی مویرگهای اون قسمت جزیی پاره شدن

رنگ حنا با خون مردگی و کبودی تفاوت داره 

منم تا حالا همین چیزی نشنیده بودم تا اینکه یکبار دوستم گفت و اصلا هم آدم دروغگو و متوهمی نیست ! می‌گفت کف یکی از پاهای خودشو بچه هاش 🤦 هم عجیب هم ترسناک هم با حال 😅

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا چرا از دیشب کلی اتفاق ترسناک افتاده کاربرا همش تاپیک میزنن😬😬😬

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

رنگ حنا با خون مردگی و کبودی تفاوت داره منم تا حالا همین چیزی نشنیده بودم تا اینکه یکبار دوستم گفت و ...

سرچ کن میبینی رنگ حنا هست، از نظر پزشکی وجود داره

خون مردگی نیست، حتی گاهی خال کوچیک هست

مویرگهای ظریفی روی پوست هستن که از اونهاست. 

در مورد حنای جن ها هم بله هست انکار نمیکنم

من هم ماوراییشو گفتم هم مادیشو

سرچ کن میبینی رنگ حنا هست، از نظر پزشکی وجود دارهخون مردگی نیست، حتی گاهی خال کوچیک هستمویرگهای ظریف ...

عکسش فرستادم ببین بنظرت خون مردگیه

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...! ️ 
2790
2778
2791
2779
2792