از نظر ماوراییذخوب نیستاز نظر پزشکی کفش نامناسب پوشیدی مویرگهای اون قسمت جزیی پاره شدن
رنگ حنا با خون مردگی و کبودی تفاوت داره
منم تا حالا همین چیزی نشنیده بودم تا اینکه یکبار دوستم گفت و اصلا هم آدم دروغگو و متوهمی نیست ! میگفت کف یکی از پاهای خودشو بچه هاش 🤦 هم عجیب هم ترسناک هم با حال 😅
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یا خدا چرا از دیشب کلی اتفاق ترسناک افتاده کاربرا همش تاپیک میزنن😬😬😬
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
کشی که جن عاشق داره اینجوریه. وقتی طرف شب میخوابه میبرنش تو دنیای جنی خودشون و حنابندون که برگزار میکنن، وقتی اون ادم صبح از خواب بیدار میشه حنا میبینه کف دست یا پاش