2777
2789
خب چرا مخصوصا زن؟تروخدا شما ک خانمین این حرفا رو کنار بذارین چرا زشتی یه کار اگه هم خانم انجام بده ه ...

نه اصلا بحث این نیست چون خانوم بچه دار میشه و بچه شیر میده رو هورمون های زنانه تاثیر میذاره برای همین میگن بیشتر برای خانوما ضرر داره

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جواب چنین ادمی رو اصلا نباید دادبزار تو جهالت خودش بمونه

ببین فقط واسه این نیست هژار تا چیز دیگه هم فقط برا زن زشت میبینن

گلم اروم باش بخاطر خودت گفته بود ولی من بدم میاد زشتی یه کار یکسان فقط برا زن بیشتر

چشم بخاطر شما از شنبه ترک میکنم🥰

قربون چشمای شیطونت برم موفق باشی عزیز دلم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب چرا مخصوصا زن؟تروخدا شما ک خانمین این حرفا رو کنار بذارین چرا زشتی یه کار اگه هم خانم انجام بده ه ...

اسی عزیزم و همه سیگاریهای عزیز و همه عقاید و رفتارها  من کلی میگم اگه ناراحت بشین عذر خواهی میکنم

عزیزم هر کاری که زشت باشه برای هر دو جنس زشته مثل بد حجابی بد لباسی سیگار فحاشی تندی اما جایگاه و شخصیت زن خیلی ویژه هست نسبت به مردها مثل جایگاه پدر و فرزند برای همین میگن دخترم یا خانم عزیز شما نکن زشته چون حرمت و شان زن متفاوت با مرد هست مثلا به یه مرد میگن غیبت نکن برات زشته منظورشون این نیست که زنها غیبت کنن زشت نیست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان اگه تاپیک می‌زدی چند نفر اینجا سیگار میکشن ، هیچ‌کس رو نمی‌کرد یا کلی بدو بیرا به سیگار و سیگاری میگفتن🤣🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛