همکارمردمتاهل حرفایی بهم میگه برای مثال ایناروبخون ازت امتحان میگیرم واقعا هم چنین کاری انجام میده اونم چندباریااینکه ب اون یکی همکارمیگه آقاحامدببین می اومده منوبااسم کوچیک بهش میگه درکل اسم کوچیک استفاده میکنه بنظرتون چنین رفتارادلیل خاصی داره محیط کاری هم داروخانه هس
منم تو جهاد دامشگاهی 'با سه دختر و یک آقا هم تیمی بودیم یکیشون انگار با خودشم قعر بود اینقدر روش کار کردیم شوخی کردیم که راه افتاد ؟روزای آخر مارو از رو برد
وقتی از خودت مطمعن باشی هیچکس بهت آسیبی نمیزنه
گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر. آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکوکه میگم نکنه واکنش نشون ندادت تو رو جور بدی برداشت کنه مواظب باش بعضیا مریضن
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره